Elvigyem temetésre magammal 7 hónapos kislányomat? Nincs
kire hagyni.
Figyelt kérdés
Meghalt nagymamája az imádott férjemnek. Kicsi a család, nincs kire hagyni a kislányomat. Se barátok se rokonok aki vigyázna. Kisbabam amúgy is elkezdett szeparációs szorongani, szó szerint egésznap rajtam "csüng". Szoptatom is , elég nehéz lenne megoldani azt is mivel 100-ban cicis, cumisüvegbol nem fogad el semmit úgyhogy az sem.megoldás... plusz nagyon hidegek is vannak, most volt beteg is. Így nem szívesen lennék vele kint babakocsival 1-másfél órát.
Mit gondoltok? Ha itthon maradok vele a temetéskor, az milyen dolog? :(
Mi mentünk 6 hetes babával, igaz melegebb volt. A négy hetessel viszont kihagytuk a férjem phd védését. A beteg gyereket meg nem vittem anyósom szülinapjára sem.
Viszont 1.5 órát, ha lakik a közelben valaki, ahol ott lehet hagyni, szerintem simán kibír a gyerekek többsége, ha ismeri akivel maradt, meg úgy időzítesz, hogy akkor alszik. Meg az is jól eshet neki, ha a temetésre nem is, de a halotti torra már mentek. Illetve, -3 fokig szerintem jól felöltöztetve tudod vinni a gyereket is, az én 7 hónaposom simán van ennyit kint 1-1 séta alkalmával, nagyon jókat alszik a babakocsiban.
jan. 23. 00:00
22/52 anonim válasza:
Kocsival mentek? Mert ha igen esetleg az is kivitelezhető, hogy ha gond van akkor beültök az autóba és ott leszel addig a babával, aztán megvárjátok a férjed, ott mégiscsak van fűtés.
jan. 23. 00:09
23/52 anonim válasza:
Nekem egyértelmű lenne, hogy mennék a gyerekkel, mert a férjemet támogatom. A gyereknek a világon semmi baja nem lesz. Feloltozteted rendesen, betakarod és annyi.
jan. 23. 06:53
24/52 anonim válasza:
Off
Bölcsiben, oviban -7 fokig kiviszik a gyerekeket
jan. 23. 06:54
25/52 anonim válasza:
Látom a végére megérkeztek a normálisabb nők is akiknek nem megy gallyra a házasságuk, mert született egy gyerek. Tudom, kicsit off, de az itteni válaszolókat elnézve én kicsit sem csodálom, hogy sok házasság tönkremegy a gyerek születése után. Kb a férj semmibe van véve, kit érdekel mit akar, kit érdekelnek az érzései, a lényeg, hogy a gyereknek még csak picit se legyen kellemetlen. Na és pont erre mondják a mai társadalomban, hogy totál elkényesztetett gyerekeket nevelünk akik az életben majd az első pofonnal nem fognak tudni mit kezdeni.
jan. 23. 06:58
26/52 anonim válasza:
Jaj 25, azért a nagymama halála annyira nem váratlan hogy telhesen gallyra vágjon rgy felnött férfit. Elhiszem hogy jólrsne a tamasz, de azt megkaphatja azon pár órán kívülkb egész nap. És igen ha ott a gyerek az az első. Nagy élmeny ha végigordítja. Nalunk ha épp elaludna akkor el lenne, de ha nem alszik nincs el a babakocsiban, ahhoz meg baromi nehéz hogy kézben legyen. Hordozva sem könnyebb. Szóval én megértrm ha valaki nem akarja temetésre cimbálni.
jan. 23. 08:27
27/52 anonim válasza:
26os az a helyzet, hogy most már sokan semmi kényelmetlenséget nem akarnak vállalni mikor gyerek van. Szted régen, a nagyszüleink idejében hányan tehették ezt meg hogy a gyerek 1-2 éves koráig el se mozdulnak mellőle vagy nem viszik sehova mert sír?
jan. 23. 08:32
28/52 anonim válasza:
27, de ki mondta hogy sehova nem megy? Mi is megyünk de olyan helyre ahol nem zavaró, és nem kenyelmetlen. Egy temetés tök más, oda nem feltétlen kell menni. Föleg úgy hogy az anyja kinlódjon vele végig. Amúgy ha olvastad a hozzászólásom leírtam nálunk mi a helyzet. Szerinted akkor mi a megoldás? Elvinni aztan kettétörik a hátam mert máshogy nem nyugszik? Ez nem egy étterem hogy akkor elindulom haza. Ha beültetném a kocsiba ugyanúgy sírna tovább..
jan. 23. 08:38
29/52 anonim válasza:
"Jaj 25, azért a nagymama halála annyira nem váratlan hogy telhesen gallyra vágjon rgy felnött férfit"
Nos, miután fogalmad nincs, hany éves volt a nagymama es miben halt meg, ezt azért nem kicsit durva kijelenteni. Lehet 60 éves totál fitt nagyi volt és elgazolta egy ittas sofőr. Téged nem vagna gallyra? Az én nagyanyám 80 volt, két infarktust élt túl, 3 hónapig volt kórházban a veséje miatt. Tudtuk, hogy közeledik a vége, mégis amikor anyám hívott, hogy elment a mama, totál kiborultam. Normális embert igenis megviseli egy szerette halála.
Egy 7 hónapos gyereknek a vilagon semmi baja nem esik attól, ha alszik másfél órát kint a babakocsiban. Az apjának viszont igen xarul eshet, ha a felesége nem áll mellette a nagyanyja temetesen
jan. 23. 08:39
30/52 anonim válasza:
27 azért megnézném azt a gyereket amivel semmi kényelmetlenség nem jár..mutass egyet kérlek. Szerintem mindenki érzi mit bir a gyereke. Nekem is van ismerősöm akikn nél sosincs alvásgond, nem baj ha fogzik..kb semmi. Órákig elvan a babakocsiban. Nálunk baromira nem, és nem azért mert nem vittük sehova. Vittük csak ordítás lett a vége. Nyilván megválogatom hova megyünk ezek után, a babának se jó ha stresszelve van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!