Miért jó egy család? Az egyes családtagok szempontjából mi a jó ebben hosszú távon? A valóságban, nem egy idealizált, elképzelt családban.
10 ott van akiket ma latsz hogy normalis kapcsolatot ki fudott alakitani komolyban van csaladot terveznek stb.
Felnotten latszik meg a gxerekkor es az milyen családod volt.
A züllött csövesek drogosak bűnözők bántalmazók intezetisek akikbol soha nem lesz senki, azokon latszik nekik viszont milyen családjuk volt mögöttük.
11 és ha nem olyan lesz a gyerek, ahogy elképzelted, nem lesz normális?
12 Bántalmazó családtagok is vannak, akiről nem is feltételeznéd
13 ez olyan megszokás kategória sajnos
14 hát sajnos nem minden család ilyen
Nekem ideális családom van. Boldog gyerekkorom volt. Most is jól megvagyunk. A legfiatalabb testvérem 17, és 22 vagyok. Szüleim együtt vannak, boldogok, gyakran randizgatnak, utazgatnak, lógnak a barátaikkal, mint korábban. Mi tesók is közel állunk egymáshoz, úgy is, hogy már nem mind élünk otthon. Párjainkat teljesen befogadta a család.
Rengeteg szeretet és támogatás jár körbe köztünk. Boldog pillanatok, fontos élmények stb.
Hosszútávon 3 boldog fiatalt neveltek fel a szüleim, akik elsőre egészséges boldog párkapcsolatot alakítottak ki, ki tudnak állni magukért, jó barátaik vannak, megtalálták a hivatásukat, küzdenek az álmaikért.
Sajnálom, hogy neked nem volt részed ebben.
Egyszer meséltem egy havernak, hogy ideiglenesen hazaköltözök és nagyon sajnálkozva nézett. Mondtam neki, hogy ennyire nem rossz a helyzet, sokáig éltem messze tőlük. Mondta cinkos vigyorral, hogy persze, vannak előnyei is annak, ha az ember a szüleivel él (ellátják, mosnak főznek plusz lehet spórolni). Én meg megdöbbenve néztem rá, és próbáltam elmagyarázni, hogy nekem nem ez jutott eszembe, hanem a hatalmas társas party-k, közös zenélések, karaoke-k, tánc, kirándulások stb.
Egyébként több ilyen családot ismerek (valószínűleg az ilyen családban felnövő gyerekek jobban megértik egymást, nagyobb eséllyel kerülnek közel egymáshoz). Mert ilyen a legtöbb barátom családja, a párom családja, a húgom pasijának a családja stb.
Számomra ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!