Másnak is túlzottan anyagias a felesége? Ő kezeli a pénzt, a bankszámlánk (bankszámlája) gyarapszik, mégsem telik semmire. Nem luxusdolgokra gondoltam.
Na, vegre egy rendes ferj, aki leadja a fizeteset is talan, ugye?
Mire nem tellik neked? Picit babusgasd meg a felesegedet, picit jarj a kedvebe, puhitsd meg, aztan megkapod amit szeretnel. Mit szeretnel?
Nyaron mentek nyaralni?
Mire gyujt a feleseged?
Kérdezted már?
Lehet, hogy olyan, mint az apám. De az is lehet, hogy baba jön, csak még nem merte neked elmondani, mert nem tudja, hogy fogadnád. De ha olyan, mint az apám, akkor részvétem. Nálunk tényleg nem anyu az anyagiasabb, hanem az apám ilyen pénzelrakós.
Szia!
Lehet, hogy csak az ínségesebb időkre gondol és azért spórol :) De beszéljétek meg!!!
Nalunk a ferjem kezeli a kasszat, de ha van valami, ami kell, nem luxuscikk, csak szolok, és megvesszuk. szerintem akkor is közös, ha valamelyik felnel van.
Igazabol szerintem mindegy kinel van, ha a felek tényleg társak.
Most itt minden válasz le lesz pontozva, ahol egyik fél se anyagias vagy a férj a pénzhajhász, és nem az asszony? :-D
Hát gratulálok, pedig mindenki a kérdésre válaszolt.
Na, ezt is tessék jól lepontozni, úgy szeretném :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!