Tényleg én voltam bunkó?
Szerintem nem voltál bunkó. Elmesélték neked, Te mondtál egy véleményt, ami speciel nem tetszett az érintettnek.
Egyébként meg én sem egyedülállóként veszem fel a családi pótlékot, pedig nem vagyunk házasok.
válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:03
Nem vagy tisztába a fogalmakkal. Senkinek a szüleiről nem dumálok, csak felteszek egy kérdést, hogy miért veszik fel a pénzt mivel az nem jár. Nem hiszem, hogy ezzel a szülőkről mondtam volna rosszat. Miért kellene egy 200 kilós cigánynak kikérnem a véleményét erről a dologról? Mivel nem ismerek ilyet romák közül, aki ilyesmi támogatást igényelne, nem tudom miért kellene oda mennem egyhez is általánosítani, hogy képzeld ti romák milyenek is vagytok, mert ...stb. Mint ez a történet is mutatja, nem csak a cigók lopnak, csalnak. Anyuka pedig azért nem dolgozik, meg az egyik gyermeke, mert nem szorulnak rá! TEhát ebben a történetben inkább olyan dolog van amit te nem tudsz!
Köszi a válaszokat, azért szerencse, hogy a végére írtak olyanok is, akik elitélik az efféle pénzhez jutást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!