Megkértem a kezét de ő vissza utasított! Mit tegyek?
kérdezd meg hogy miért
szegény..:(
Sajnálom :(
De sajnos az a baj, hogy valószínűleg igenis voltak komolyabb bajok. Te fiú vagy, nehezebben veszel észre olyan problémákat, ami egy lánynak már elviselhetetlen. Valószínűleg régóta rágódott ezen, és most te hirtelen egy döntési helyzet elé állítottad.
Most hagyd. De holnap hívd fel és találkozzatok. Kérd meg, hogy mondja el, mi az oka annak, hogy ezt tette. Mik voltak a problémák. Akkor majd te is tisztábban látsz. Csak meg kell várni, hogy ő is lenyugodjon egy kicsit.
Kérdezd meg, hogy mi volt a baj, lehet, hogy volt probléma, amit te nem láttál, de az is lehet, hogy ő már nem érez semmit, és ezt semmi egyéb nem váltotta ki (kisebb viták meg mindenhol vannak).
Kitartást!
Hékás! Amit én tennék: ha tudom hova mehetett, hol lehet, akkor elmennék hozzá, és megbeszélném vele, mi az oka a hirtelen szakításnak, hogy legalább tudjam mi történt - úgy mégis könnyebb feldolgoznom.
Ha más nem, mindenképp beülök valahová egy barátommal, és leisszuk magunkat, akár nála is alszom, hogy ne legyek egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!