Mi a véleményetek? A férjem nagyapja nem szeret kezet mosni, én mégis megkérem rá. Volt itt nálunk, megkértem hogy mosson kezet, a válasz: A lábamat ne mossam meg?
Én állapotos vagyok,kényszerhelyzet van és édesapáméknál lakom a párommal egyenlőre és ő(édesapám) nemhogy kezet nem mos de szerinte egészségtelen mindennnap tisztálkodni!!!!!!!
Havonta fürdik.
Mindennap veszekszem vele de nem hat rá az sem hogy kisbaba lesz nemsokára:-(
A tegnap 14:22-es vagyok: természetesen szoktam kezet mosni, spt elég sokszor is,
DE ennek ellenére még mindig fenntartomazt a véleményemet, hogy egy másféléves gyerek már nem egész pici, az immurendszere már teljesen kifejlödött, ezért nem annyira kényes a fertözésekre.
A kásik kérdésem az volt, hogy egy játszótéren mit csinálsz a gyerekkel? Nem engeded játszani, vagy percenként mosogatod a kezét? Ott szabad hozzáérnie a hintához, mászókához? Pedig azt is megfogja sok mindenki koszos kézzel, a madarak lecsinálják, stb.
Szabad a kertben mászkánia vagy esetleg homokoznia? Gondolj bele, hogy mi az aminek van értelme és mi az ami túlzás
Szóval nem kell annyira nagy gondot csinálni ebböl - az igaz, hogy a bácsi megmoshatná a kezét, de ha nem teszi, attól még nem lesz baja a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!