Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? A férjem...

Mi a véleményetek? A férjem nagyapja nem szeret kezet mosni, én mégis megkérem rá. Volt itt nálunk, megkértem hogy mosson kezet, a válasz: A lábamat ne mossam meg?

Figyelt kérdés
Végül is megmosta, de minden alkalommal meg kell kérnem, holott a babám csak 1,5 éves múlt.Mit csináljak egy ilyen emberrel? Én nagyon felhúztam magam rajta. Nem lenne természetes a kézmosás pici babánál, meg a mostani influenzás időkben? Nem ez lenne a minimum?
2010. jan. 24. 11:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%

"A kásik kérdésem az volt, hogy egy játszótéren mit csinálsz a gyerekkel? Nem engeded játszani, vagy percenként mosogatod a kezét? Ott szabad hozzáérnie a hintához, mászókához? Pedig azt is megfogja sok mindenki koszos kézzel, a madarak lecsinálják, stb.

Szabad a kertben mászkánia vagy esetleg homokoznia? Gondolj bele, hogy mi az aminek van értelme és mi az ami túlzás"

A kérdés nem a játszótérről szól! A másik dolog meg az, hogy a túlzás az nálad van!!Senki nem kért senkit, hogy percenként mosson kezet, EGYETLEN KÉZMOSÁSRÓL VAN SZÓ! De ha már a játszótérnél tartunk én igenis megmosom a gyerekem kezét a játszótér után és biztos túlzásba viszem ezzel és sterilizálom a gyereket!!

Azt írod gondoljak bele minek van értelme. Belegondoltam, és arra jutottam, hogy a te kommentednek semmi értelme!

2010. jan. 25. 14:27
 12/30 anonim ***** válasza:
62%
12.56! Nekem a te hozzáállásod nagyon hasonlít a nagypapáéhoz!! Különben is minek mossunk kezét wc után is, úgyis megyünk még a nap folyamán ugye? Mi az a kis kaki a kézen? Attól a gyerek csak edzettebb lesz ugye?!!Az influenza járvány sem számít csak szegény nagyapa ne legyen rákényszerítve ilyen aljas dologra, hogy kézmosás!!Na az ilyen anyukák miatt nem tanulja meg a gyerek az alap higiénés szokásokat! És ez még csak az alap!!
2010. jan. 25. 15:01
 13/30 anonim ***** válasza:
28%

Ahogy nézem, itt a legtöbben vagy olvasni vagy gondolkodni nem tudnak: azt irtam, hogy a JÁTSZÓTÉREN a játékközben mosod-e állandóan a gyerek kezét, nem azt, hogy utánna?

Egyébként az természetes, hogy WC után, evés elött kezet mos az ember, de ezen túl nincs sok értelme állandóan azzal foglalkozni, hogy mi lehet esetleg piszkos, meg ki mikor mosta utoljára a kezét.

A túlzott higiénia (NEM A WC UTÁN/KAJA ELÖTT) okozza nagyrészt a manapság annyira elerjedt allergiákat, mivel a gyerek immunrendszere üresjáratban müködik. Ezt sajnos sokan nem akarják tudomásul venni, és a gyereküknek ezzel okozzák a késöbb már nem visszaforditható károsodásokat.

Mellékesen: négy felnött gyerekem van és immunológusként dolgozom orvosi diplomával.

2010. jan. 25. 15:18
 14/30 anonim ***** válasza:
62%

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.. most már értem, köszönöm! Tehát ha valakit megkérek, hogy legyen kedves kezet mosni az túlzott higiénia! Köszönöm, hogy éles látásoddal megmentetted a gyerekeket, most jövök csak rá, hogy mit tettem?? Majdnem halálra mostam a kezét! Remélem a kérdező is felismeri mennyire nagy veszélybe sodorja a gyerekét ha az igénytelen nagyapát a vízzel érintkezteti??Istenem de jó, hogy vagy, gondolom tudásod nem a köjálnál szerzett tapasztalatod alapján osztod meg velünk? Képzeld én annyira felelőtlen vagyok, hogy (mentségemre legyen mondva, hogy orvos tanácsára tettem) de többször áttöröltem a kezem fertőtlenítő kendővel nehogy elkapjam az influenza vírust!! Micsoda ostobaság! Az utcán meg embereket láttam szájkendőbe!! Milyen világot élünk, borzasztó!!!Ezek a terhes nők is én nem tudom mibe haltak meg? Biztos nekik nem tudtál időben szólni!

Még egyszer köszönöm! Kis lépés ez nekem de nagy az emberiségnek!

2010. jan. 25. 18:09
 15/30 anonim ***** válasza:
62%
Ja azt elfelejtettem leírni, hogy én meg a NASA-nál vagyok űrhajós!
2010. jan. 25. 18:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak 2 dolog:nem irtam, hanem írtam, és az utánna az helyesen utána!

Azért az orvosi diploma kicsit túlzás, nem?

2010. jan. 25. 18:25
 17/30 anonim ***** válasza:
62%
Orvosi diplomával nem kell sem írni tudni, sem mosakodni!
2010. jan. 25. 18:32
 18/30 anonim ***** válasza:
28%
Mivel külföldönélek, itt más tasztatúra van - nincsenek rendesen ékezetek, van, amire lehet tenni, de nindenre. Az utánna meg amikor én taunltam még igy volt helyes - de sezrintem nem is errölvolt szó. Képzeljétek el itt (Németország) az egész influenza- hiszti nem létezik, itt senki sem járt maszkokkal és mégis sokkal kevesebben betegedtek meg.
2010. jan. 25. 20:13
 19/30 anonim ***** válasza:
62%
És most eljutottunk a másik témához amiben nagyon okos vagy! A H1N1! Az utána az már a nagymamám idejében is utána volt és nem utánna! ( a többiről ne is beszéljünk) Ne égesd magad tovább, hidd el nincs értelme!
2010. jan. 25. 21:13
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nincs értelme, éppen emiatt a tipikus magyar hozzáállás miatt nem maradtam ott - mindenki okosabb a szakembereknél, a magyarok a világ megváltói, meg csak ök azok, akik mindent jobban tudnak - föként veszekedni meg a másikat lenézni, aki kicsit is elöbbre van, mint ök.
2010. jan. 25. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!