Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne anyámat leállít...

Hogyan lehetne anyámat leállítani?

Figyelt kérdés
Az a mániája hogy esténként álláshirdetéseket mutogat nekem: vagyonőr, autómosó, utastér takarító, hólapátoló stb. amikor én tolmács vagyok. A saját kocsimat se takarítottam nemhogy a másét. Igaz, tartozom neki egy jó adag pénzzel?
2010. okt. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
76%
Te magdad vagy primitív és ez nem szubjektív...
2010. okt. 21. 13:55
 42/60 anonim ***** válasza:
87%

Annyira csak nem voltál nagymenő, ha csak használt kocsit tudtál venni.

A 200 LE kocsik nem 2 millánál kezdődnek...

Kamu az egész kérdés úgy ahogy van!

2010. okt. 21. 14:08
 43/60 anonim ***** válasza:
67%

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!

Amennyiben a kétkezi munka primitív, kívánom neked, hogy csak ilyen munkád legyen életed végéig minimálbérért!! Tolmács...na ja.

Te szerencsétlen, unatkozó m.ajom.

Afganisztánban lelőttek egy egész vezérkart, akik "uramnak" szólítottak téged?!?! Te jóságos szent sz.ar.... Ilyet honnan talál ki az ember?

2010. okt. 21. 14:51
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
:-)
2010. okt. 21. 15:48
 45/60 anonim ***** válasza:
Ha van tolmácsolni valód, rendben. Ha nincs, ne légy finnyás.
2010. okt. 21. 18:22
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Es milyen nyelven beszelsz?Eszperanto?Vagy szuaheli?:-)
2010. okt. 21. 18:53
 47/60 A kérdező kommentje:

Kár hogy az operátor kigyomlálta az angol nyelvű válaszomat, azon a nyelven még hatékonyabban írok.

Nem nézem le a kétkezi munkát, apámnak 2 okleveles szakmája van és volt is egy közös cégünk. Igazából belekényszerült egy kényszervállalkozásba nehezen szerzett melót, ha szerzett akkor csúszópénzt kértek tőle, elcsúszott AFa, TB, SZJa, terén mivel neki ki kellet fizetnie a munkásokat, a végén nem maradt semmi. Egy 15 éve iszik (mint minden második melós akit ismerek)

miután a cég megszűnt, 2008-ban "megnyerte" élete legnehezebb munkáját 58 évesen, napi 13 óra meló 4 kor kelés, havi 118Ezer....Ne haragudjatok de nem tűnik ez nekem követendő életpálya modellnek...

2010. okt. 21. 19:57
 48/60 anonim ***** válasza:
78%
érdekes én 3 diplomával el tudtam menni operátornak gyárba, mert kellett a pénz.....és nem én voltam az egyetlen agyonpapírozott ....ha olyan f@sza tolmács lennél már lenne munkád
2010. okt. 21. 20:52
 49/60 anonim ***** válasza:
Van akinek a havi 118 ezer maga a menyország lenne...
2010. okt. 21. 20:56
 50/60 anonim ***** válasza:
Mekkora sz.r, már ne is haragudj! És most mi a kutyavalagából élsz meg? Lejjebb kéne adni az arcodból, mert lehet, hogy éppen ezért nem kellesz a munkaadóknak!
2010. okt. 21. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!