Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne anyámat leállít...

Hogyan lehetne anyámat leállítani?

Figyelt kérdés
Az a mániája hogy esténként álláshirdetéseket mutogat nekem: vagyonőr, autómosó, utastér takarító, hólapátoló stb. amikor én tolmács vagyok. A saját kocsimat se takarítottam nemhogy a másét. Igaz, tartozom neki egy jó adag pénzzel?
2010. okt. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem rám más szabályok vonatkoznak. Nekem 21 éves koromban már minisztériumi tagok mondták hogy "Uram" (ők 50 évesek voltak), 22-évesen vettem 200 Le 2milliós kocsit a saját pénzemből, és csak 1 lépéssel maradtam le egy 18milliós beszállítói szerződésről. Tehát a régi tapasztalatom most ellenem dolgozik...De otthon lustálkodni tényleg nagyon szeretek!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!NA az ilyeneket,mint te kéne egyesével felhúzni wegy lámpavasra...Lámpavasprogram...

2010. okt. 21. 12:42
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát, vagy unatkozó 12 éves vagy, vagy egy 18-as, akit bacogat az anyja, hogy keressen végre munkát. Más lehetőség nem nagyon van.
2010. okt. 21. 12:44
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó a GYK, mert itt ki tudod bontakoztatni a hülyeségeidet. Minisztériumban ha nem vagy jóba az osztályvezetővel, vagy a közvetlen kollégáddal, akkor uram/hölgyem a megszólítás, s mindezt kortól függetlenül. Az hogy mi volt a múltban, már kit érdekel. A jelenben kell jónak lenned.
2010. okt. 21. 12:50
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen megtapasztaltad aluxust, s azt hiszed, ez feljogosit az élősködésre. Sajnos annyira buta vagy, hogy a pénzzel együtt nem szeretél művelstéget is, pedig biztos lett volna alkalmad tanulni: emberséget, tisztességet, becsületességet stb. Miért hiszed, hogy te több vagy főleg jobb vagy másoknál ? Hogy rád nem vonatkoznak a szabályok, mert te MÁS !!?? vagy ?Azért mert egyszer fent voltál, nem jelenti azt, hogy mindig ott maradsz. Csak ismételni tudom, sajnálom, hogy anyukád eltűri és eltűrte ezt a fennhéjázást.
2010. okt. 21. 12:53
 25/60 A kérdező kommentje:
Az a baj veletek hogy még nem kerestetek rendes pénzt, nem tudjátok, mik mennek az USA hadsereghez tartozó olajipari cégek európai műveletei során...vagy más átfogó kataonai beszállító szerződés során..ezek nagy kockázatú ügyletek voltak..:)
2010. okt. 21. 12:55
 26/60 anonim ***** válasza:
88%
Ezt az oldalt beramaztatom :))))))
2010. okt. 21. 12:58
 27/60 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció. Köszönjük a bejelentésed. A moderátorok amint tudják, ellenőrzik a kérdést.
2010. okt. 21. 13:01
 28/60 A kérdező kommentje:
Nem kitaláció most is önéletrajzot viszek egy primitív állásra.
2010. okt. 21. 13:04
 29/60 anonim ***** válasza:
90%

Te figyelj már! Azt írod, hogy mindíg az segítsen aki jobb passzban van, és ha anyud lebetegszik akkor majd te segítesz neki.

Akkor majd elvállalsz primitív munkát is, ha nem lesz jobb? Csak azért, hogy segíthess neki?

Remélem nem haragszol rám, ha nem hiszek benne.

2010. okt. 21. 13:07
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem kerestünk "rendes" pénzt, viszont SOSEM ÉLŐSKÖDTÜNK AZOKON, akik szintén nem kerestek" rendesen". Mi " csak" folyamatosan dolgozunk, hogy megéljünk.És nem nézzük le azokat, akik elvégzik a "primitiv" munkát, mivel tudjuk, hogy azoknak az elvégzésére is szükség van, még azoknak a nagymenőknek is,mint amilyen te VOLTÁL.

Nem hiszem, hogy ilyen nyelvtudással ne találj magadnak egy jobban fizető munkát.Mi van azokkal, akik uraztak ? Most miért nem segitenek, ha szerinted olyan nagy becsben tartottak téged ?

2010. okt. 21. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!