Hogyan lehetne anyámat leállítani?
Nem, nem rám más szabályok vonatkoznak. Nekem 21 éves koromban már minisztériumi tagok mondták hogy "Uram" (ők 50 évesek voltak), 22-évesen vettem 200 Le 2milliós kocsit a saját pénzemből, és csak 1 lépéssel maradtam le egy 18milliós beszállítói szerződésről. Tehát a régi tapasztalatom most ellenem dolgozik...De otthon lustálkodni tényleg nagyon szeretek!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!NA az ilyeneket,mint te kéne egyesével felhúzni wegy lámpavasra...Lámpavasprogram...
Te figyelj már! Azt írod, hogy mindíg az segítsen aki jobb passzban van, és ha anyud lebetegszik akkor majd te segítesz neki.
Akkor majd elvállalsz primitív munkát is, ha nem lesz jobb? Csak azért, hogy segíthess neki?
Remélem nem haragszol rám, ha nem hiszek benne.
Valóban nem kerestünk "rendes" pénzt, viszont SOSEM ÉLŐSKÖDTÜNK AZOKON, akik szintén nem kerestek" rendesen". Mi " csak" folyamatosan dolgozunk, hogy megéljünk.És nem nézzük le azokat, akik elvégzik a "primitiv" munkát, mivel tudjuk, hogy azoknak az elvégzésére is szükség van, még azoknak a nagymenőknek is,mint amilyen te VOLTÁL.
Nem hiszem, hogy ilyen nyelvtudással ne találj magadnak egy jobban fizető munkát.Mi van azokkal, akik uraztak ? Most miért nem segitenek, ha szerinted olyan nagy becsben tartottak téged ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!