Hogyan lehetne anyámat leállítani?
Figyelt kérdés
Az a mániája hogy esténként álláshirdetéseket mutogat nekem: vagyonőr, autómosó, utastér takarító, hólapátoló stb. amikor én tolmács vagyok. A saját kocsimat se takarítottam nemhogy a másét. Igaz, tartozom neki egy jó adag pénzzel?2010. okt. 21. 11:48
11/60 anonim válasza:
Ha anyud megunja a dolgokat, és nem segít többet anyagilag? Szerinted hány diplomás ember végez kétkezi munkát? Menj el dolgozni és meg fog nyugodni anyukád.
12/60 A kérdező kommentje:
Mindig az segítsen aki éppen jobb passzban van. Ha majd beteg lesz vagy öreg én gondoskodom róla. Az is baj hogy anyám kontírozó könyvelő de közalkalmazottként keveset keres...
2010. okt. 21. 12:25
13/60 anonim válasza:
Ha keveset keres nem kéne még neked is a nyakán lógni ennyi ideje.Amúgy meg nem primitív melók ezek..ez az élet.Nem úgy van ám hogy egész nap otthon esz a fene és kitakarítod néha a házat és az öledbe hullik a pénz.
14/60 anonim válasza:
Baj hogy keveset keres? Akkor menj el dolgozni! Csoda hogy ilyen kis fizetésből el tud tartani
Ha igaz amiket leírtál akkor egy szánalmas élösködő pióca vagy
15/60 anonim válasza:
Egy éve nem dolgozol, de a kocsid takaritását mástól várod ? Gondolom azért fizetsz is, másnak, anyukád pénzéből ?Felnőtt emberként csak odáig jutsz, hogy állitsd le anyukádat és nem azon gondolkozol,hogy tedd könnyebbé az életét ? Nem hiszem, hogyha öreg lesz, hirtelen megváltozol, és fontos lesz az, mi van vele, miből él stb. Sajnálom szegényt. Én biztos nem engedném, hogy igy élősködjön rajtam az egészséges, felnőtt gyerekem, mondván én jobb helyzetben vagyok, mert nem tárom szét a kezem és mondom, hogy hát nincs kedvemre való munka, akkor bizony tarts el. Szégyelld magad!!
16/60 A kérdező kommentje:
Nem, nem rám más szabályok vonatkoznak. Nekem 21 éves koromban már minisztériumi tagok mondták hogy "Uram" (ők 50 évesek voltak), 22-évesen vettem 200 Le 2milliós kocsit a saját pénzemből, és csak 1 lépéssel maradtam le egy 18milliós beszállítói szerződésről. Tehát a régi tapasztalatom most ellenem dolgozik...De otthon lustálkodni tényleg nagyon szeretek!
2010. okt. 21. 12:35
17/60 anonim válasza:
Szerintem éjszaka vágd el a torkát.
Ezzel az élősködő gondolkodásoddal nem álsz túl messze ettől. Bár akkor nem tudom kit fogsz kihasználni. Kár, hogy nem én vagyok az anyukád mert én nem csak célozgatnék hanem éheztetnélek is, hogy elgondolkodjál egy kicsit azon, hogy mitől primitív egy munka.
18/60 anonim válasza:
Szerintem te egy piocanal is roszabb vagy!!!
Gondolom, delig alszol, kijarogatsz a haverokkal meg ejszakankent jokat tevezgetsz.Esetleg meg iszogatsz is egy keveset?
Gondolom nem fogsz valaszolni :)
19/60 A kérdező kommentje:
Ajjaj, a kocsit a válság kezdetek kor eladtam törötten, az éhezés nem is rossz ötlet...Lehet hogy akkor nem lennék ilyen kövér??
2010. okt. 21. 12:40
20/60 anonim válasza:
Aha persze :D egy is egy jó nagy kamu.Ha ennyire nagy ember voltál akkor most miért nincs munkád és pénzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!