Az a mániája hogy esténként álláshirdetéseket mutogat nekem: vagyonőr, autómosó, utastér takarító, hólapátoló stb. amikor én tolmács vagyok. A saját kocsimat se takarítottam nemhogy a másét. Igaz, tartozom neki egy jó adag pénzzel?
Már sok mindent írtak itt előttem! Ha nem egy unatkozó tini vagy! Akkor még annyit tennék hozzá: hogy egyszer fenn- egyszer lenn! Ne várd el anyukádtól hogy eltartson, mert neked nincs kedved más munkát végezni ,csak olyat amivel milliókat keresel! A mai világban örülni kell ha egyáltalán valahova felvesznek! Ne nézd le a kétkezi munkásokat ,mert ez szerintem gusztustalan!
2010. okt. 21. 13:18
32/60 A kérdező kommentje:
Azért nem segítenek a régiek mert lelőtték őket Afganisztánban:(
2010. okt. 21. 13:19
33/60 anonim válasza:
Vagy kamu a kérdés, vagy unatkozó 10 éves vagy , vagy egy nemnormális felnőtt vagy
2010. okt. 21. 13:19
34/60 anonim válasza:
Ha most nem a minisztériumban vagy, akkor valószínűleg okkal kerültél ki. Szerintem, nem szégyen, ha valaki kétkezi munkával keres kenyeret értelmiségiként is. Átmeneti megoldásként, pláne ha kevés a pénz, mert most arra van szükségetek.
Amúgy meg nem kell lenézni a kétkezi munkát sem, ott is lehet fejlődni pl. kitartás, türelem és megismerhetsz olyan embereket, akiktől lehet emberileg többet kapsz, mint a minisztériumban...
2010. okt. 21. 13:20
35/60 anonim válasza:
A hólapátolóra, az utastér takarítóra, az utcaseprőre, a kukásra és a többi melósra is nagyon nagy szükség van. Sőt jobban kell az Ő munkájuk mint sok vezető beosztású láblógatóé
2010. okt. 21. 13:23
36/60 anonim válasza:
Eddig nem hittem, hogy kamu a kérdés, de hogy egy egész vezérkart kinyirjanak úgy, hogy nem csinálnak nagy ügyet a médiában,már tényleg hihetetlen. Ha mégis igy lenne, akkor rossz lóra tettél.
2010. okt. 21. 13:23
37/60 anonim válasza:
Te ertelmisegi, na NE !
2010. okt. 21. 13:26
38/60 anonim válasza:
Jaj,hagyjátok már...:) Piciátriai eset.
2010. okt. 21. 13:29
39/60 anonim válasza:
Ilyen hamar vége lett a tanításnak az alsó tagozaton, vagy őszi szünet van?
Azért sajnállak, kérdező, hogy semmi mással nem tudod magad elszórakoztatni, csak hogy a gép előtt ülve órákon keresztül marhaságokról beszélgetsz vadidegen emberekkel. Te szegény... :(
2010. okt. 21. 13:41
40/60 anonim válasza:
Soha nem tudhatod ki olvassa a soraid. Ha komoly helyen ülsz/ültél, akkor meg pláne hogy erről tudnod kell. Beavatott ember nem adja ki névtelenül sem a dolgait.
Mi primitív? Szubjektív. Amit csinálsz azt csináld jól. Ha nem tudod tisztességesen elvégezni akkor -szerintem- jöhet a primitív kifejezés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!