Családomban mindenki hazudik a végzettségéről?
Pl testvéreim, unokatestvéreim mind diplomásnak reklámozzák magukat, ezt mindenhova ki is teszik. Már maguk is elhiszik kb. Mindegyikük járt egyetemre, de egyiknek se sikerült elvégezni. Annyira tartja magát a hazugság, hogy múltkor Anyám mondja, hogy a bátyó diplomás, erre rávágtam, hogy aki 2 évig járt be annak nem adnak diplomát és hol vannak a képek a diplomaosztóról? Ja tényleg, mondta … A feleségeknek is ez van mondva, el is hiszik, senki sem kérdőjezi meg a dolgot.
Engem annyiban idegesít, hogy valójában Anyánk és én rendelkezünk diplomával. Valahol ez lenézés velünk szemben. Hogy építheti valaki erre az életét? Hazugásba bonyolódva? Unokatesónk is belement a hazugságba, nekem mondta nagy pofával, hogy ő nem diplomásokkal szóba se áll, aztán amikor mondtam, hogy akkor magaddal se álljál, megsértődött. Másik testvérem azzal bizonygatja a diplomát, hogy öltönyben jár és hogy az ő munkahelyére ugyan hogy vették volna fel? Hihetőnek is tűnik, valójában jó esze van, de a szeretője szervezte be a helyre és “kihalásos alapon” került egyre feljebb. Most már kínos neki a hazugság, anélkül is jogosan van a helyén, de már nem mer színt vallami. LinkedIn-en is feszít a diplomás státusz. Az egyikük felesége még nekem is szegezte, hogy ahol én végeztem az könnyű büfészak, nem mint ami a férjének van, az az igazi diploma!
Hagyjam rájuk?
Rengeteg felnőtt ember hazudozik, gondolom valami kisebbségi érzésből adódik ez, vagy mit tudom én...
Röhögnék az idiótákon, de ha belém állnának és leszólnák a végzettségemet - mint a nagyeszű feleség is tette - akkor odavágnék és teregetném ki a szennyest.
Tudod kinek szóljon be egy ilyen kretén, akit a saját kanja átver egy ilyen komoly témában. :D
6. Ugyanaz a család, nagy meglepetés nekem nem volt. 🤣
Betegek vagytok.
Nem végezte el senki az alapképzést 2 év alatt … A kép a diplomaosztóról azért kardinális kérdés, mert a szüleinknél minden fontosabb dologról kép van kint a falon, pl Anyánk diplomaosztójáról, az enyémről, minden 5-ös és 0-ás születésnapról, stb. Nekik ez nagyon fontos, mindig nézegetik a képeket, beszélnek róluk. Ja és senki sem járt egyetemre a covid alatt, ezek 10-15 éves dolgok már.
Anyám valójában nem hiszi, hogy diplomás a bátyóm, csak annyira belementek a hazugságba, hogy hirtelen összezavarodott egy percre.
Nálunk attól zeng a ház gyerekkorunk óta hogy Anyánk és a húga diplomásak, míg a férjek nem! Ez gyakori hencegés és vita alapja. Talán ezért érzik kényszernek hogy azt mondják, ők elvégezték az iskolát.
15.
Na, erre céloztam a 12. válaszomban, mégis lepontozott a sok debil.
Az emberek többsége össze-vissza hazudozik, hogy jobb fényben tüntesse fel magát.
Milyen röhejes már a parlamenti fontos ember, mint büfés? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!