Hány évesen költöztetek külön a szüleitektől? Milyen helyre tudtatok menni pl. szoba, lakás bérlés stb. Egyedül vagy valakivel közösen béreltétek? Milyen végzettséged/végzettségid voltak? Mennyit kerestél?
18, erettsegi, alberlet foallasu munka melett.
most 26 evesen sajat haz
25, albérlet, egyedül, főiskola, irodai munka, fogalmam sincs, hogy akkor mennyit kerestem, a fizetésem átlagos volt, de mindenféle plusz munkákat elvállaltam, hogy minél több pénzt tegyek félre, de tényleg mindent, fordítások, korrepetálás, hétvégén vásárban árulás, boltban kisegítés, stb.
Másfél év múlva meglett az első lakás. Aztán azt cserélgettem egyre nagyobbra.
18 évesen, szoba, 114 ezer, érettségi, egyedül
most 21 vagyok, egyetemen tanulok és barátommal közösen bérlünk egy lakást
Kereken 20 évesen költöztem külön. Egy földszinti garzont vettünk közösen a szüleimmel ott ahol a fősulira jártam. Rövidesen rájöttem hogy a szülői házban jobb volt. Azért mert a szülői háznál volt egy jól menő háztáji gazdaságunk, aminek alapja a természettel és egymással való harmonikus együttlét, amikor sem a természetet nem raboljuk le mint egy kapitalista sáskajárás, sem egymást nem verjük át. Városon élve mindennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam nap mint nap. Például nem tudok olyan havi számláról amihez ne kapcsolódna valami átverés. Csak az emberek annyira hozzászoktak hogy tudomást sem vesznek róla. Amúgy nem kerestem rosszul, csak a becsapás az becsapás maradt akkor is, tök mindegy volt hogy a csaló szegényen röhögött a képembe vagy úgy hogy gazdag vagyok.
Jelenleg az üres szülői házba való visszaköltözésen gondolkodom. Mivel ott ma is jól érzem magam és szinte teljesen védve vagyok a kapitalizmusunk átveréseitől is. A városi élet akkor sem szokott tetszeni ha nem engem hanem másokat ver át a vadkapitalizmus. Persze azért nem a világ összes városával vagyok így. A szülői házon kívül laknák bárhol ahol minél kisebb mértékű az egymás átverése, becsapása, kizsákmányolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!