Mit tegyek ha nem talàlok olyan albérletet ahova vihetek
csecsemőt és a szüleink nem támogatnak?
Figyelt kérdés
A terhessèg megszakítás tűnik így a legjobbnak, de nagyon hozzám nőt a kicsi. Már a 9. hétben vagyunk. Úgy volt segítenek a szüleink, de visszaléptek és nagyon félek nem találunk albérletet. Mi a fenét csináljunk? A szívem szakad meg.
Na szóval kedves válaszolók. Akkor tisztázzuk egy kicsit itt a dolgokat. Az olyanok akik azt, írják , hogy felesleges a semmire szülni + privátokat írnak ezekkel a mondatokkal azok üljenek már az ujjukba légyszíves. Azért mert valaki albérletet keres attól független nem csóró. Nincs saját házunk, nem örököltünk. Szülők, nagyszülők, dédszülők is élnek mind, hála az égnek! Jól fizető munkák van, azonban nem akartunk otthon élni. Az anyáink felajánlották, hogy vagy ide vagy oda költözhetünk, segítenek babázni, egyebek! Na de történt a két család között egy vita, amolyan hatalmi harc ( kinél éljünk?!). Nos emiatt visszalépett mindkét család és ment a duli-fuli. Budapesten lenne albérlet igen, de nekünk Veszprém megyében élnek a családjaink, itt dolgozunk. Nem szeretnénk ennyit költözni mert nem lenne annyi segítségünk, illetve nem biztos, hogy találnánk azonnal állást. ( Itt most a páromra gondolok elsősorban). Úgyhogy vegyen már vissza az olyan ember, aki ismeretlenül ítélkezik mások felet. Pontosan az van, amit itt leírt néhány ember. Sok ember libabőrös lesz ha gyermeket nevelő pár venné ki az albérletét. Amit megértek egy bizonyos szintig. Találtunk egyet amit rövid távra adnának ki, ott pont kivették előttünk. Holnapra van lebeszélve egy hasonló. Megpróbálunk megegyezni a tulajjal. Szeretnénk szemügyre venni alaposan azért. Köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 14. 12:18
32/36 anonim válasza:
Minden bérbeadót meglehet érteni. Én is voltam már egyedülálló anya 2 éves gyerekkel, de vigyáztunk a lakásra. Érdekes, nekem azonnal kiadták. Hogy azért-e mert diplomás vagyok , vagy mert közjegyző is volt, nem tudom. Sőt, mikor kiköltöztem, akkor még a hat. idejű szerződésből maradt fenn 3 hónap és a kaució felét is ide adták. Most én szeretnék lakást venni, most gyűjtök önerőre, és ha ki is adnám kisgyerekes pároknak, értelmiségieknek adnám.
2023. nov. 14. 13:36
33/36 anonim válasza:
Személy szerint annyira utálom mikor valaki hantázik össze vissza, és szépen bele is kavarodik a hazugságaiba. 🤦
" azt mondták kitagadnak ha elvetetem. De nem fogadnának be minket. Kötelességem megoldani, ahogy ők is. Vegyünk fel hitelt. Ott a Csok…🥲 de könyörgöm nem szeretnénk eladósodni egy pici mellett"
"
Az anyáink felajánlották, hogy vagy ide vagy oda költözhetünk, segítenek babázni, egyebek! "
Micsoda ellentmondások..
2023. nov. 14. 14:47
34/36 anonim válasza:
33!,
"Úgy volt segítenek a szüleink, de visszaléptek ..."
Nincs itt ellentmondás
2023. nov. 14. 14:51
35/36 anonim válasza:
(Olvasd vissza a kérdésedet és rájössz miért kaptál ilyen válaszokat..Ezek szerint inkább megszakítottad volna a terhességet, mert hirtelen nem találtál albérletet, pedig van hol laknotok és amúgy a szülők is támogatnak?!Teljesen logikus.)
2023. nov. 15. 19:16
36/36 anonim válasza:
#20/négypipás tahó:
Ezt februárban is elmondtam már neked, bár úgy látszik azóta sem sikerült megértened.
Ha a szerződés 2 főre van írva, és jönne a gyerek, akkor de, törvényesen, ki lehet őket tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!