Szerintetek is "r*bancos" viselkedés?
Barátnőm itt volt nálunk,és én még készülődtem.Mondtam elmegyek fürdeni.Én itthon úgy szoktam,hogy bugyi-melltartóba megyek zuhanyozni,aztán egy törölközőbe jövök vissza a szobámba.
Barátnőm azt mondta ő biztos nem mászkálgatna így az öccse meg az apja előtt,és szerinte ez kicsit r*bancos...
Én is bugyi-melltartóban mászkáltam öcséim meg apám előtt, amíg szobám > fürdő. Wow, a strandon sem látnak több ruhát rajtam, mi van ebben?
Ki meg törölközőben jöttem, és? Láttak bármit? Nem.
"Az apja a lányát, a tesó a tesóját mióta láthatja "csak úgy" meztelenül vagy félmeztelenül nagy korában?"
Nem a hatos vagyok!
Már miért ne láthatná?
Továbbá az, ha látja miért jelentene automatikusan szexuális vonzalmat?
Mégtovább megyek!
Felnőttkorúak? Azok!
Akkor ha ők úgy döntenek, akkor úgy döntenek!
Amennyiben nem születik belőle gyerek nincs miért felelősséget vállalni!
Akinek ebben a korban minden a szex körül forog, kb minden tini!
Biológiailag is totál normális egyébként, hiszen totál toppon van az egész szervezet ebben a korban erre, aztán nem csinálhatja annyit amennyit bírná...
Majd 30 meg 40 évesen mire sikerül első lakáshoz jutni...
150 éve 17 - 20 évesen nem az iskolapadba ücsörögtek a nők, hanem gyereket szoptattak meg pelenkáztak, kettőt hármat is alapesetben!
Azt meg is kellett csinálni, és abban az időben sem jött össze vagy maradt meg egyből, az még az állatvilágban is ritka!
31-es, hatos vagyok..
Van a babakor. Onnantól az ember csak fejlődik. Már akkor is minden megvolt. Egy szóval sem írtam azt, hogy nálunk mindenki meztelenül járkál. De azzal sincs semmi baj. A 35-ösnek teljes mértékben igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!