Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is "r*bancos"...

Szerintetek is "r*bancos" viselkedés?

Figyelt kérdés

Barátnőm itt volt nálunk,és én még készülődtem.Mondtam elmegyek fürdeni.Én itthon úgy szoktam,hogy bugyi-melltartóba megyek zuhanyozni,aztán egy törölközőbe jövök vissza a szobámba.

Barátnőm azt mondta ő biztos nem mászkálgatna így az öccse meg az apja előtt,és szerinte ez kicsit r*bancos...

2023. nov. 2. 12:50
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
89%
Nem az szerintem.
2023. nov. 2. 12:54
 2/39 anonim ***** válasza:
4%

Ok, de biztos hogy az

Apja?

Nem lehet, hogy a Szeretője, és mindvégig titkolta Előled?

Ebben az esetben Te is Felelőtlen vagy.

2023. nov. 2. 12:55
 3/39 anonim ***** válasza:
86%

Barátnőd testféltékeny, ennyi...

Saját magával elégedetlen, azért takargatja magát mindenhol!

Ennek köze nincs az r-hoz.

2023. nov. 2. 12:59
 4/39 anonim válasza:
91%
Szerintem inkább a barátnőd nem a barátnőd.
2023. nov. 2. 13:00
 5/39 anonim ***** válasza:
28%
Amikor valaki csücsörke, meg képeket küldözget magáról, meg félmeztelenül vagy átlátszóba jár bulizni stb na az már R-ság!
2023. nov. 2. 13:01
 6/39 anonim ***** válasza:
94%
Az apa már mindent látott, a tesó meg mit csinálna, megerőszakolná a testvérét? :DD Na hagyjuk már, teljesen normális az ilyen a családban, a barátnőre ne hallgass!
 7/39 anonim válasza:
92%

"Ok, de biztos hogy az

Apja?

Nem lehet, hogy a Szeretője, és mindvégig titkolta Előled?

Ebben az esetben Te is Felelőtlen vagy."

Szerintem te itt valamit nagyon benéztél. :D

A barátnő a saját apja és a saját öccse előtt nem mászkálna bugyiban és melltartóban.

8/39 anonim ***** válasza:
81%
Soha nem használnám ezt a szót, de számomra kissé indiszkrét. Én sem mutatkoznék boxerban anyám előtt.
2023. nov. 2. 13:04
 9/39 anonim ***** válasza:
78%

Ne hülyéskedjetek már, a SZÜLEITEKTBŐL LETTETEK, MIT NEM LÁTTAK MÉG RAJTATOK?? Édesanyádnak még a kezét is besz@roztad, ezen nem gondolkozol el??

Az én apámnál rendesebb embert alig találni, attól még hogy neked nincs normális életed, nem kell rögtön az Istent adni ;))

2023. nov. 2. 13:09
 10/39 anonim ***** válasza:
92%

Már bocsánat, de a "r*banckodás" jelentése önmagad kelletése szexuális figyelemfelkeltés céljából, illetve annak az önelégült élvezete, hogy mindenki rádgerjed, aki lát. A barátnőd szerint ez családtagok között is értelmezhető? 😅 Szólj neki, hogy ő meg teljesen debil... Jézusom.

Egyébként azzal értek egyet, hogy vagy irigy a testedre, vagy arra tudok még gondolni, hogy zavarba hozza az alulöltözöttség (mert neki szokatlan, náluk jobban takarják magukat egymás előtt a családtagok, és neki ilyen kultúrsokk jellegű ez tőletek), és ezzel a képtelen zagyválással védekezik a zavara ellen.

2023. nov. 2. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!