Szerintetek is "r*bancos" viselkedés?
Barátnőm itt volt nálunk,és én még készülődtem.Mondtam elmegyek fürdeni.Én itthon úgy szoktam,hogy bugyi-melltartóba megyek zuhanyozni,aztán egy törölközőbe jövök vissza a szobámba.
Barátnőm azt mondta ő biztos nem mászkálgatna így az öccse meg az apja előtt,és szerinte ez kicsit r*bancos...
Ok, de biztos hogy az
Apja?
Nem lehet, hogy a Szeretője, és mindvégig titkolta Előled?
Ebben az esetben Te is Felelőtlen vagy.
Barátnőd testféltékeny, ennyi...
Saját magával elégedetlen, azért takargatja magát mindenhol!
Ennek köze nincs az r-hoz.
"Ok, de biztos hogy az
Apja?
Nem lehet, hogy a Szeretője, és mindvégig titkolta Előled?
Ebben az esetben Te is Felelőtlen vagy."
Szerintem te itt valamit nagyon benéztél. :D
A barátnő a saját apja és a saját öccse előtt nem mászkálna bugyiban és melltartóban.
Ne hülyéskedjetek már, a SZÜLEITEKTBŐL LETTETEK, MIT NEM LÁTTAK MÉG RAJTATOK?? Édesanyádnak még a kezét is besz@roztad, ezen nem gondolkozol el??
Az én apámnál rendesebb embert alig találni, attól még hogy neked nincs normális életed, nem kell rögtön az Istent adni ;))
Már bocsánat, de a "r*banckodás" jelentése önmagad kelletése szexuális figyelemfelkeltés céljából, illetve annak az önelégült élvezete, hogy mindenki rádgerjed, aki lát. A barátnőd szerint ez családtagok között is értelmezhető? 😅 Szólj neki, hogy ő meg teljesen debil... Jézusom.
Egyébként azzal értek egyet, hogy vagy irigy a testedre, vagy arra tudok még gondolni, hogy zavarba hozza az alulöltözöttség (mert neki szokatlan, náluk jobban takarják magukat egymás előtt a családtagok, és neki ilyen kultúrsokk jellegű ez tőletek), és ezzel a képtelen zagyválással védekezik a zavara ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!