Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is "r*bancos"...

Szerintetek is "r*bancos" viselkedés?

Figyelt kérdés

Barátnőm itt volt nálunk,és én még készülődtem.Mondtam elmegyek fürdeni.Én itthon úgy szoktam,hogy bugyi-melltartóba megyek zuhanyozni,aztán egy törölközőbe jövök vissza a szobámba.

Barátnőm azt mondta ő biztos nem mászkálgatna így az öccse meg az apja előtt,és szerinte ez kicsit r*bancos...

2023. nov. 2. 12:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként 12-es, nem pucéran, ahogy az illető is írta, TÖRÖLKÖZŐBEN.. az teljesen más dolog, ez teljesen NORMÁLIS
2023. nov. 2. 13:15
 12/39 anonim ***** válasza:
89%
Barátnőd egészen biztos, hogy nem tudja mit jelent az, hogy r*banc!
2023. nov. 2. 13:31
 13/39 anonim ***** válasza:
18%
Dehogynem tudja, ez az új keresztneve!
2023. nov. 2. 13:32
 14/39 A kérdező kommentje:

Uhh na mindenre gonodltam,csak pont erre nem.

Nem kell senkinek sem konfliktusba kerülnie senkivel!

2023. nov. 2. 13:33
 15/39 anonim ***** válasza:
87%

Nevetséges.

Egyrészt a bugyi melltartó kombó, ha csak nem leheletnyi csipke az egész, akkor kb felér a bikinivel. Akkor aki strandon bikiniben van, az rib-ncos? Ráadásul itt csak a családod lát, nem a fél város.

Másrészt klassz "barátnő" az, aki lerib-ncoz bármiért.

2023. nov. 2. 13:42
 16/39 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem az, de ezek szerint vannak családok ahol normális kelletni magunk az apánknak.
2023. nov. 2. 13:48
 17/39 anonim ***** válasza:
88%

Ez nálunk se volt divat, anyum előtt még csak-csak elugrálok bugyi-melltartóban, de apum előtt kényelmetlen lett volna. De ez teljesen családfüggő, volt olyan barátnőm, akikhez átmenve apja+bátyja simán boxerben, anyukája szintén bugyiban meg melltartóban fogadott, szóval ők nemhogy egymás előtt, hanem előttem sem zavartatták magukat (más kérdés, hogy nekem roppant kellemetlen volt). Viszont ez szerintem nem r*bancosság, mivel szexuális töltet biztos nincs benne.

A 9-essel ennek ellenére nem értek egyet, mert ennyi erővel a teljes 37 évvel ezelőtti kórházi személyzet előtt ledobhatnám a ruháimat, hisz már úgyis láttak, mikor megszülettem, akkor már mindegy...

2023. nov. 2. 14:08
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyos értelmi szint felett eléggé. Alatta teljesen normális, mint az állatoknál.
2023. nov. 2. 14:14
 19/39 anonim válasza:
96%
Szerintem se az
2023. nov. 2. 14:23
 20/39 anonim ***** válasza:
77%
Már hogy lenen az? Én gyerekkoromba együtt jártam anyáékkal nudista strandra is. Életem egyik legjobb emléke. Teljesen normális. Bár mi otthon se viseltünk ruhát, hiszen isten se úgy teremtett minket. Barátnőd prűd aggszűz. Semmi gond nincs abban se ha pucéran járkáltok egymás előtt a családdal, nincs mit szégyenleni.
2023. nov. 2. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!