Szerintetek is "r*bancos" viselkedés?
Barátnőm itt volt nálunk,és én még készülődtem.Mondtam elmegyek fürdeni.Én itthon úgy szoktam,hogy bugyi-melltartóba megyek zuhanyozni,aztán egy törölközőbe jövök vissza a szobámba.
Barátnőm azt mondta ő biztos nem mászkálgatna így az öccse meg az apja előtt,és szerinte ez kicsit r*bancos...
Uhh na mindenre gonodltam,csak pont erre nem.
Nem kell senkinek sem konfliktusba kerülnie senkivel!
Nevetséges.
Egyrészt a bugyi melltartó kombó, ha csak nem leheletnyi csipke az egész, akkor kb felér a bikinivel. Akkor aki strandon bikiniben van, az rib-ncos? Ráadásul itt csak a családod lát, nem a fél város.
Másrészt klassz "barátnő" az, aki lerib-ncoz bármiért.
Ez nálunk se volt divat, anyum előtt még csak-csak elugrálok bugyi-melltartóban, de apum előtt kényelmetlen lett volna. De ez teljesen családfüggő, volt olyan barátnőm, akikhez átmenve apja+bátyja simán boxerben, anyukája szintén bugyiban meg melltartóban fogadott, szóval ők nemhogy egymás előtt, hanem előttem sem zavartatták magukat (más kérdés, hogy nekem roppant kellemetlen volt). Viszont ez szerintem nem r*bancosság, mivel szexuális töltet biztos nincs benne.
A 9-essel ennek ellenére nem értek egyet, mert ennyi erővel a teljes 37 évvel ezelőtti kórházi személyzet előtt ledobhatnám a ruháimat, hisz már úgyis láttak, mikor megszülettem, akkor már mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!