Hogy tudtátok feldolgozni hogy valamelyik szülőtök alkoholista?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 17:36
1/14 anonim válasza:
Elfogadod vagy hátat fordítasz neki. Megváltoztatni nem tudod, ha ő nem akar változni. És vitázni is felesleges vele.
4/14 anonim válasza:
Úgy nőttünk fel, hogy az volt. Megszoktuk. Segíteni nem akarunk, mert nem akar változtani. Majd belehal. 🤷🏼♀️
5/14 anonim válasza:
Sehogy , ezt nem lehet. Menekülni!!!Ilyen emberrel nem lehet élni. Itt lakok, nincs lehetőségem elköltözni, de egy roncs vagyok.
6/14 anonim válasza:
Nekem csak apám volt alkoholista, meg az apai ágról való rokonok egy része az. Hogy dolgoztan fel, hogy apám alkesz volt? Igazából mem nagyon kellett, mert 9 éves koromban meghalt, 36 éves volt. Néha eljátszok a gondolattal, hogy jó lett volna, ha az üveg helyett a családját választja, meg folytatja inkább a galambászkodást, foglalkozik a házi állatokkal, stb. Nem, inkább ő munkanéküliként otthon ivott, fetrengett, vagy a kocsmába járt
7/14 anonim válasza:
Nekem elváltak a szüleim és anyámmal élek, apám alkesz. Igaz nem vagyunk napi kapcsolatban, de még így is megvisel a dolog. Mindig is irigyeltem azokat a gyerekeket, akiknek normális apja van…
8/14 anonim válasza:
Akik benne vannak gondolom azoknak ez a " emgszokott ".
9/14 anonim válasza:
Nem, nem "megszokott".
Így 43 évesen sem tudom feldolgozni, hogy apum egész életemben alkoholista volt. És sajnos már olyan szinten van, ami a legalja és ahonnan nincs visszaút.
10/14 anonim válasza:
Nekem mindkettő az, de a rokonságban is vannak bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!