Miért szülnek egyesek össze-vissza?
Teljesen felbőszültem itt egy pár kérdésen. Van egy 3 gyerekes anya, aki csak a gyerektartásokból tengődik az exe lakásában és kovetel még többet, megin itt a wellnesses zárkózott csaj, meg a többi "anyós nyakára szültem, nem tisztelnek micsinájjak" nők. Ilyenkor elgondolkodok, hogy tényleg vannak ilyen ostoba emberek, hogy valóban a meztelen plcsájukra vállalnak be gyereket, legtöbbször ráadásul nem is egyet? Komolyan engedélyhez kellene kötni a gyerekvállalást. Arra várok komolyan, mikor jelenik meg a húsos csontos sógornő, már csak ő hiányzik a kollekcióból.
Miért jó a semmire szülni, utána meg itt panaszkodni, hogy szar az élet emiatt?
48: bocs, de ez megint egy teljesen más társadalmi jelenség, és tök álszent dolog ezen értetlenkedni. Mióta világ a világ, a tudatlan alja réteg szaporodott mindig is ész nélkül. Nem véletlen hogy minél nagyobb a jólét, annál kevesebb a gyerek. Igen, ezen a téren Magyarország is egy jóléti állam. Pont azért, mert nincs eszük. Ezen értetlenkedni nagyjából ugyanaz a tudatlanság.
És van a másik kedvenc semmire szülés mantra, amit rendszeresen tetten érni a gyerekvállalás és itteni csoportban is. Ha nincs húsz milka a számládon meg kacsalábon forgó palota, ad abszurdum több generációs modon élsz, akkor te a semmire szültél.
49, az anyósom több év ápolás után meghalt. A lányunk tőlünk 250 km-re önállóan él egy abból a pénzből vett lakásban, ami a lakásunk árából és 16 év kiadás bevételéből lett vásárolva. Go to 47.
Nem mamahotelben terpeszkedtünk,
bunkókám. Tudom, hozzád hasonló el se tudja képzelni, hogy több generáció balhé nélkül képes együtt élni.
51, te valamit benéztél. Én pont, hogy a két jelenséget választottam ketté, tehát más az, amikor a tudatlan alja nép termeli újra a droidokat, akik minimálbérért (vagy munkanélküli segélyen) fognak tengődni.
És más az, amikor pl. anyáink a 60-70-es években szülőkhöz szültek.
Én ezt írtam, pont, hogy nem kevertem a két dolgot, hanem szétválasztottam. Az váltotta ki, amikor valaki írta, hogy több évtizede ő is a nagymamájához született (ott laktak a szülők), és őt akkor el kellett volna tán vetetni? Na ez vetette fel a kérdést, hogy NEM, mert az nem az volt, mint amit most a tudatlan réteg csinál.
Tehát ha te ezt nem tudod értelmezni, akkor a te tudatlanságod is ott tart, mint az agy nélkül szaporodóké (és nem az enyém, sajnálom, csak hogy visszadobjam a labdát. Mielőtt vagdalkozol, tanulj meg szöveget értelmezni).
48. voltam.
Majd mennek kukoricát farkalni. Lesz abból pénz.
Viccet félretéve.
Teljesen egyetértek. Nyomorra szülni van eszük, tv-ben meg mutogatják őket a sok pujával hogy nincs pénz. Bezzeg a cigi ott virít mindegyik szájában...
Én ezen nem húzom fel magam ennyire. Felőlem mindenki annyit szül, amennyit csak szeretne. Amit az adómból levonnak azzal nem tudok mit kezdeni, így nem hőzöngök rajta.
De támogatni sem szoktam az ilyeneket és meg sem mozgat bennem semmit ha szembejön velem egy hír, hogy Kalányosék éheznek 8 gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!