Miért szülnek egyesek össze-vissza?
Teljesen felbőszültem itt egy pár kérdésen. Van egy 3 gyerekes anya, aki csak a gyerektartásokból tengődik az exe lakásában és kovetel még többet, megin itt a wellnesses zárkózott csaj, meg a többi "anyós nyakára szültem, nem tisztelnek micsinájjak" nők. Ilyenkor elgondolkodok, hogy tényleg vannak ilyen ostoba emberek, hogy valóban a meztelen plcsájukra vállalnak be gyereket, legtöbbször ráadásul nem is egyet? Komolyan engedélyhez kellene kötni a gyerekvállalást. Arra várok komolyan, mikor jelenik meg a húsos csontos sógornő, már csak ő hiányzik a kollekcióból.
Miért jó a semmire szülni, utána meg itt panaszkodni, hogy szar az élet emiatt?
Köszi első, ezt már nem nekem kell.
Kérdező, én puszta p.csára szültem, barátaink nagy része is. Képzeld, az első gyerek után vitték el katonának a férjemet, utána lett a második. Mai napig együtt vagyunk, 30 négyzetméterről indultunk. Ma nem írom le, mink van, a teljes baráti körünkből egy pár ment szét. Ha addig vártunk volna míg mindenünk megvan, ma két kisiskolás gyerekünk lenne. Most inkább élünk két fiatal szülő, felnőtt gyerekekkel. Nahát!
Ja, a menyem akár szülhetne ide is, normális emberek vagyunk, nem járna rosszul. Gondolom, az általad ekézett nők sem hitték, hogy vadbarmok közé kerülnek. Talán magukból indultak ki, nem a magadfajtákból.
Bizony, teljes tömbök voltak Fiatal Házasok Otthona elnevezéssel. Mind-mind puszta p.csára szülve. Viszont céllal, tökéletes céllal. Hogy a gyerekeinknek sokkal könnyebb legyen.
Amúgy igen, kussolnék is. Ha valakinek megengedném, hogy beköltözzön a házunkba, annak én sem főnöke, sem nagyhatalmú ura nem lennék. Ő a fiam felesége, külön család.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!