Teljesen felbőszültem itt egy pár kérdésen. Van egy 3 gyerekes anya, aki csak a gyerektartásokból tengődik az exe lakásában és kovetel még többet, megin itt a wellnesses zárkózott csaj, meg a többi "anyós nyakára szültem, nem tisztelnek micsinájjak" nők. Ilyenkor elgondolkodok, hogy tényleg vannak ilyen ostoba emberek, hogy valóban a meztelen plcsájukra vállalnak be gyereket, legtöbbször ráadásul nem is egyet? Komolyan engedélyhez kellene kötni a gyerekvállalást. Arra várok komolyan, mikor jelenik meg a húsos csontos sógornő, már csak ő hiányzik a kollekcióból.
Miért jó a semmire szülni, utána meg itt panaszkodni, hogy szar az élet emiatt?
Még az ilyen "nagycsaládosok szövetkezete gyüjtés"-ektől vagyok ki. Megszüli mind a 6-8 pulyát, aztán ácsingóznak idegenek kegyadományaiért, hát menjenek az ilyenek a picsába.
2023. okt. 20. 18:47
23/56 anonim válasza:
Sokan azt sem tudják, hogy hogyan lesz gyerek (felnőtt emberekről beszélek). És ezt most viccen kívül írom.
2023. okt. 20. 18:49
24/56 anonim válasza:
Utolsó, ha így gondolod, hát ne adományozz nekik. És ennyi.
2023. okt. 20. 18:50
25/56 anonim válasza:
Sajnos én is ismerek ilyen "sorsú" nőket. Egyik helyen 5 gyerek van, a semmire! Egyik kicsi, másik pici.Aztán össze vissza kéregetnek, ugyanis a férj abszolút nem dolgozik. Végzettség egyiknek sincs, tehát nem is értem, hogy gondolják. Azok a gyerekek is mit látnak?
2023. okt. 20. 18:51
26/56 anonim válasza:
Vagy direkt hergeli itt az embereket, vagy tényleg nem érti meg miért nem kéne más dolgába ütni az orrát.
2023. okt. 20. 19:06
27/56 anonim válasza:
Mert ebben az országban erre bíztatják az embereket. Szülj a semmire, majd a kormány eltarja őket. Csak az a baj a kormány azoknak a pénzéből tarja el ezeket akik tisztességesen dolgoznak
2023. okt. 20. 19:21
28/56 anonim válasza:
Azért, amiért mások meg baromságokat kérdezgetnek össze-vissza: ez a természetük.
2023. okt. 20. 19:21
29/56 anonim válasza:
Pl miért? mert a szegénységbe sül 6-8-10 gyerket és mi adónkból mgy asegély mert dolozni meg nem akarnak. A támogatás szintén abból megy
2023. okt. 20. 19:22
30/56 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy ezen rugóznak. Engem meg a kutyaszaros utcák zavarnak és a történet nem fog változni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!