Mit tennél ha ennek az asszonynak a helyében lennél?
Tételezzük fel, hogy van egy 65 éves asszony aki mikor megszülte a fiát cukorbeteg lett. Évekkel ezután sajnos veseprobléma is kialakult nála ami miatt már 8 éve dialysis kezelésre jár. Az évek alatt többször is volt szív infarktusa és odáig jutott, hogy 65 éves korára egy pészmékert is beültettek neki.
Az évek alatt végig a fia segítette, ápolta, kiszolgálta minden kérését és vitte a kezelésekre heti 3 szor. Teljes mértékbe feláldozta az életét az anyukájáért.
Az Anyuka már odáig jutott, hogy a sétálás is problémát okoz neki. Egyedül a mellékhelységre tud elmenni.
A csavar a dologban, hogy a fia közben megházasodott és mind a hárman egy háztartásban élnek.
A kérdés a következő:
Mit tennél az asszony helyében ha már 95%-ban nem tudnád ellátni saját magad?
A; Bemennél egy otthonba még ha nem is a legjobb,csakhogy hagyd a fiadékat élni.
B: Maradnál ott a fiadékkal hiszen ő a Te gyereked és a kötelessége egy részben téged kiszolgálni és ápolni.
C : Nem tennél semmit, majd lesz ahogy lesz.
D: Egyéb
Amit még meg szeretnék osztani, hogy a férjem szülei elváltak. Az apósom újraházasodott de már annak is vége. A második feleségével létrehoztak egy céget is. Ott azért nem tud dolgozni a férjem mert az apja azt mondta, hogy így nem lehet, hogy az annyát ápolja.
Az anyósom nem tud megköszönni szinte semmit sem nekem amikor segítek és sem a fiának. Ez a szituáció a számára alap.
És ráadásul van neki 3 idősebb beteg kutyája is amit mi gondozunk, etetünk, és takarítunk utánnuk.
Szóval jó az élet!😉☺️
Hívjatok betegszállítót, aki hozza viszi dialízisre.
Válasszátok le a házból az ő lakrészét, és igen intézzetek neki házinápolást is.
Egy ilyen szitu még ezek mellett is jócskán igényel segítséget, ami bőven sok még így is. A teljes kiszolgálás nem vállalható de legfőképpen nem elvárható ebben az esetben.
#20 igen nekem is van egy ilyen sanda gyanúm! 😁 Már csak azért is mert, nem hogy az ápolást de még a betegszállítót sem akarja elfogadni, sőt régebben a férjemnek ott kellett ülni 3 órán keresztül amikor csinálták a dialysis kezelést.
Amikor még meg tudott csinálni dolgokat akkor is teljes mértékben a fiára támaszkodott.
Ahogy én láttam és hallottam az elmúlt 3 évben a férjem annya sokat csalódott a férfiakban és de legfőképp a férjem apjában. Ezért bünteti....
Még ha azt is mondja, hogy mennyire szereti a cselekedetei nem ezt árulják el.
Pl.: 7 évig lakott velük az anyósom egyik alkoholista barátnője akit " kitettek az ùtcára valamiért" és ő is cukorbeteg.
Azt a nőt is a férjemnek kellett ide oda vinnie mert az annya megkérte...
Hát basszus nem volt elég, hogy az annyát vitte ide oda még azt a nőt is kellett!? Hála Istennek már 1,5 éve nem lakik itt ( a segítségemmel 😁👍)
Vegetáriánus a mama de az édességet nem veti meg...
Elnézést egy kicsit össze-vissza írtam le.
A Mami egész életében csalódott a férfiakban. Ezt tudtam leszűrni a 3 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!