Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha ennek az asszony...

Mit tennél ha ennek az asszonynak a helyében lennél?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy van egy 65 éves asszony aki mikor megszülte a fiát cukorbeteg lett. Évekkel ezután sajnos veseprobléma is kialakult nála ami miatt már 8 éve dialysis kezelésre jár. Az évek alatt többször is volt szív infarktusa és odáig jutott, hogy 65 éves korára egy pészmékert is beültettek neki.

Az évek alatt végig a fia segítette, ápolta, kiszolgálta minden kérését és vitte a kezelésekre heti 3 szor. Teljes mértékbe feláldozta az életét az anyukájáért.

Az Anyuka már odáig jutott, hogy a sétálás is problémát okoz neki. Egyedül a mellékhelységre tud elmenni.

A csavar a dologban, hogy a fia közben megházasodott és mind a hárman egy háztartásban élnek.

A kérdés a következő:

Mit tennél az asszony helyében ha már 95%-ban nem tudnád ellátni saját magad?

A; Bemennél egy otthonba még ha nem is a legjobb,csakhogy hagyd a fiadékat élni.

B: Maradnál ott a fiadékkal hiszen ő a Te gyereked és a kötelessége egy részben téged kiszolgálni és ápolni.

C : Nem tennél semmit, majd lesz ahogy lesz.

D: Egyéb

2023. szept. 26. 06:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Amit még meg szeretnék osztani, hogy a férjem szülei elváltak. Az apósom újraházasodott de már annak is vége. A második feleségével létrehoztak egy céget is. Ott azért nem tud dolgozni a férjem mert az apja azt mondta, hogy így nem lehet, hogy az annyát ápolja.

Az anyósom nem tud megköszönni szinte semmit sem nekem amikor segítek és sem a fiának. Ez a szituáció a számára alap.

És ráadásul van neki 3 idősebb beteg kutyája is amit mi gondozunk, etetünk, és takarítunk utánnuk.

Szóval jó az élet!😉☺️

2023. szept. 26. 16:31
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

Hívjatok betegszállítót, aki hozza viszi dialízisre.

Válasszátok le a házból az ő lakrészét, és igen intézzetek neki házinápolást is.

Egy ilyen szitu még ezek mellett is jócskán igényel segítséget, ami bőven sok még így is. A teljes kiszolgálás nem vállalható de legfőképpen nem elvárható ebben az esetben.

2023. szept. 26. 16:42
 23/27 A kérdező kommentje:

#20 igen nekem is van egy ilyen sanda gyanúm! 😁 Már csak azért is mert, nem hogy az ápolást de még a betegszállítót sem akarja elfogadni, sőt régebben a férjemnek ott kellett ülni 3 órán keresztül amikor csinálták a dialysis kezelést.

Amikor még meg tudott csinálni dolgokat akkor is teljes mértékben a fiára támaszkodott.

2023. szept. 26. 16:53
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
A.
2023. szept. 27. 01:55
 25/27 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom a mama szart a cukorbetegségére, össze-vissza eszik gondolom most is mindent, a diétát nem tartja és gondolom nem is tartotta soha. Ez jutatta ilyen állapotba. Erről miért a fia tehet? A fia élné az életét. A mama meg egy szemét önző nőszemély, bármennyire is durván hangzik. A cukorbetegség szővődményeiről nem a fia tehet, miért ő szívjon?
2023. szept. 27. 16:13
 26/27 A kérdező kommentje:

Ahogy én láttam és hallottam az elmúlt 3 évben a férjem annya sokat csalódott a férfiakban és de legfőképp a férjem apjában. Ezért bünteti....

Még ha azt is mondja, hogy mennyire szereti a cselekedetei nem ezt árulják el.

Pl.: 7 évig lakott velük az anyósom egyik alkoholista barátnője akit " kitettek az ùtcára valamiért" és ő is cukorbeteg.

Azt a nőt is a férjemnek kellett ide oda vinnie mert az annya megkérte...

Hát basszus nem volt elég, hogy az annyát vitte ide oda még azt a nőt is kellett!? Hála Istennek már 1,5 éve nem lakik itt ( a segítségemmel 😁👍)

Vegetáriánus a mama de az édességet nem veti meg...

2023. szept. 27. 17:03
 27/27 A kérdező kommentje:

Elnézést egy kicsit össze-vissza írtam le.

A Mami egész életében csalódott a férfiakban. Ezt tudtam leszűrni a 3 év alatt.

2023. szept. 27. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!