Titeket zavar ha asszonynak hívnak?
Figyelt kérdés
Miért?:D2011. jan. 25. 20:10
2/25 anonim válasza:
Attól függ milyen szituban...
Pl ha párom beszélget egy barátjával, és mondja, hogy az asszonnyal, akkor nem.
Ha nekem mondaná, hogy asszony, hozd ide ezt vagy azt, valószínű elküldeném melegebb éghajlatra. Szerencsére nem mondja.
24N
3/25 anonim válasza:
Miért zavarna? Hiszen az vagyok!
4/25 anonim válasza:
engem kifejezetten zavarna
14 /L
6/25 anonim válasza:
Nem zavar. Engem a barátom mindig úgy hív, vagy éppen kicsimnek! :D Egyáltalán nem zavar.
7/25 anonim válasza:
Rettenetesen.
25 vagyok, bár tény, hogy elég "kölyökképem" van (ma is húgomért mentem be suliba, és közölték, hogy a diákokon kívül csak nagykorúak tartózkodhatnak az intézmény területén... :P), egy 3 hós kislányom van, és tény, hogy férjnél vagyok, de rettenetesen irritál, ha asszonyként hívnak. Egyszerűen 40 évesnek érzem magam miatta.
8/25 anonim válasza:
Régebben zavart, mert mindig a fejkendős, idős parasztasszonykák jutottak eszembe róla. Most már nem idegesít. A párom így hív néha és annyira látszik rajta, hogy közben olyan büszke rá, hogy már a felesége vagyok és így szólíthat, hogy megszerettem ezt az elnevezést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!