Van joga az asszonynak reklamálni? (lent)
Ha azt mondom, hogy igen, akkor nem mész többet? :)
Te is tudod, a kocsma meg a család nem fér össze. A haverokra napi szinten kíváncsi vagy 1-2 órácskára, a mamát mikor vitted el egy wellness-hétvégére? Ja, tudom, te keresed a pénzt. Igen. A TI pénzeteket. Valamiért csak jó ez neked. Talán kényelmes? Ha meg még a száját is befogná!
Ha tényleg minden nap, akkor szerintem sem oké.
Kössetek kompromisszumot: amint ő elkezd dolgozni, te csak heti 2-3x mész :-) És persze ő is mehet ennyiszer, amíg te vagy a gyerekekkel.
szerintem is van joga reklamálni..
én is "cirkuszolnék", ha a férjem minden egyes nap betérne a kocsmába!
23N
Ha csak 5-10e Ft-ot költesz havonta kocsmázásra, azt a pénzt is asszony lehet hogy szeretné másra költeni. Tény viszont, hogy úgy nem sok jogalapja van a kioktatásodra, hogy mellette nem dolgozik.
Ha egy férfi naponta jár szórakozni, párja reális kockázatnak tarthatja, hogy a férfi másik nővel összejön.
Mondjuk én teljesen meg tudom érteni, hogy milyen kellemes egy keményen végigdolgozott nap után egy kicsit kiengedni, és ha az csak pár óra akkor a másnapi frissességre sincs hatással.
Ha viszont otthon nem házisárkány, hanem egy bombázó vár akkor otthon a teraszon kis szték mellett is jó tud lenni 1-2 pohár borocska és utána egy kis masszázs. :)
Egész nap dolgozol, tehát egész nap nem vagy a családoddal. Ehhez még jön 1-2 óra a haverokkal. Mikor vagy velük? A családoddal? Semmi baj a haveri sörözéssel, heti 1-2 alkalommal, mondjuk hétvégén. De minden nap? Nekem sem tetszene, hogy őszinte legyek.
Az meg hogy az asszony mit csinál vagy nem csinál otthon... Ha dolgozna egész nap, akkor már nem akarnál a haverokkal menni? Van egyáltalán összefüggés?
Nem a barátaiddal van a gond, hanem azzal, hogy minden nap velük töltesz 2 órát, kivétel nélkül. Joggal gondolja ebből minden "asszony", hogy a haverok fontosabbak, mint ő meg a család. Ez a baj!
(Mennyire nagyok a gyerekek? Főzni, takarítani sem kell rájuk, leckét ellenőrizni stb.)
Nem hinném, hogy havi 1-2 közös kiruccanással be lehetne fogni a száját, napi szintü haverozás/kocsmázás helyett.
(Mellesleg aki napi 1 (!) sört megiszik, és azt minden nap megissza, orvosi értelemben alkoholistának számít, még akkor is, ha józan paraszti ésszel normálisnak ítéljük a napi 1 sörnyi alkoholmennyiséget.)
Az tényleg jó lenne, ha dolgozna, de 2 dolgot figyelembe kell venni: ha sokáig nem dolgozott, a kutyának sem fog kelleni (a munkáltatók közül). Kiszorult a munkapiacról, tapasztalatok terén évekkel le van maradva, a végzettsége, ha volt neki, elavult, semmit nem ér.
A másik: ha mégis talál munkát, erősen be kell szállnod a házimunkába.
Összegezve, én feleségként (egyelőre gyerek nélkül) heti 2, max. 3 alkalmat érzek normálisnak, hogy külön programot csináljon a férj és feleség. Ki lehet mozdulni többször, de az történjen együtt, kettesben vagy a KÖZÖS barátokkal. Különben a kapcsolatnak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!