Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas nok! Ti is megijedte...

Harmincas nok! Ti is megijedtetek a harmincadik szulinap elott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két hét mulva harminc leszek...Valahogy ma kezdett el eluralkodni rajtam egy furcsa érzés, akàr " krizisnek" is nevezheto, "holàlà, néhàny nap és hàrmassal kezdodik a korom...Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy a kutyafàjàt, a hidraàlo helyett itt az ideje a rànctalanito krémnek, màsabb, feleloségteljesebb lesz minden, tobb kihivàst kell sikerrel venni...Mintha "megcsapott volna" az ido szele, hogy akàrcsak màs is, én is bezony orgeszem :)Furcsa , vicces egy érzés..

Ti, ha màr àtmentetek ezen, nàlatok is is hasonlo volt, vagy konnyen elfogadtàtok? Miben màsabb harmincasnak lenni, mint huszasnak? :)

Koszi!

2010. okt. 17. 16:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a vàlaszokat!

Ami megrémiszt, az az, hogy harmincnàl két "lét" kozott vagy: màr nem vagy fruska, " kiscsaj", de talàn még egy érett no sem, bàr màr felkészit rà a harmincadik szuletésnapod :)

Hmm..ami viszont biztato, az az, hogy - remélem jol gondolom- most élhetem meg teljes egészében a " noiségem" ..

Mégegyszer nagyon koszi, jopofa vàlaszok voltak!

2010. okt. 17. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Pont fél év van a 30. szülinapomig. 1 hete terveztem el hogy addig megszabadulnom a 20kg feleslegemtől így pozitív élményként fogom megélni azt a napot(remélem) hiszen régen voltam már olyan csinos mit akkor leszek:)))))
2010. okt. 17. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Én igaz csak jövőre leszek 30, de nekem eszembe sem jut. Mindig mikor 30-as emberkéről van szó... jéé de ö...ja én is mindjárt annyi vagyok :D. Amúgy lazán 18-20 évesnek nézek ki. Van (2 éves és 4 hónaposak)2 lányom és volt, hogy rosszallóan összesúgtak mögöttem, gondolom... mert jaj olyan kis fiatalon kell szülni :). Én meg kihúztam magam, hogy ennyire fiatal vagyok :).

(Ami inkább elszomorít, hogy az apukám ennyi idősen halt meg és sokszor eszembe jut... Sajnálom, hogy nem láthatta a 2 tündéri kisunokát)

29/N

2010. okt. 18. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!