Harmincas nok! Ti is megijedtetek a harmincadik szulinap elott?
Sziasztok!
Két hét mulva harminc leszek...Valahogy ma kezdett el eluralkodni rajtam egy furcsa érzés, akàr " krizisnek" is nevezheto, "holàlà, néhàny nap és hàrmassal kezdodik a korom...Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy a kutyafàjàt, a hidraàlo helyett itt az ideje a rànctalanito krémnek, màsabb, feleloségteljesebb lesz minden, tobb kihivàst kell sikerrel venni...Mintha "megcsapott volna" az ido szele, hogy akàrcsak màs is, én is bezony orgeszem :)Furcsa , vicces egy érzés..
Ti, ha màr àtmentetek ezen, nàlatok is is hasonlo volt, vagy konnyen elfogadtàtok? Miben màsabb harmincasnak lenni, mint huszasnak? :)
Koszi!
Mindenkinek koszonom a vàlaszokat!
Ami megrémiszt, az az, hogy harmincnàl két "lét" kozott vagy: màr nem vagy fruska, " kiscsaj", de talàn még egy érett no sem, bàr màr felkészit rà a harmincadik szuletésnapod :)
Hmm..ami viszont biztato, az az, hogy - remélem jol gondolom- most élhetem meg teljes egészében a " noiségem" ..
Mégegyszer nagyon koszi, jopofa vàlaszok voltak!
Én igaz csak jövőre leszek 30, de nekem eszembe sem jut. Mindig mikor 30-as emberkéről van szó... jéé de ö...ja én is mindjárt annyi vagyok :D. Amúgy lazán 18-20 évesnek nézek ki. Van (2 éves és 4 hónaposak)2 lányom és volt, hogy rosszallóan összesúgtak mögöttem, gondolom... mert jaj olyan kis fiatalon kell szülni :). Én meg kihúztam magam, hogy ennyire fiatal vagyok :).
(Ami inkább elszomorít, hogy az apukám ennyi idősen halt meg és sokszor eszembe jut... Sajnálom, hogy nem láthatta a 2 tündéri kisunokát)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!