Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit vettetek észre a földrengé...

Mit vettetek észre a földrengésből, hogyan észleltétek, nagyon megijedtetek? (Székesfehérváriak is írjatok)

Figyelt kérdés
Tegnap este 18.41-kor Székesfehérváron érezni lehetett a 4.8-as erősségű földrengést! Mi egy Budai úti lakás 10. emeletén voltunk éppen... és nagyon megijedtünk!
2011. jan. 30. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:

én semmit se éreztem:D

igaz Kecskemét közelében lakom:P

2011. jan. 30. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én éreztem Várpalotán (3. emelet). Épp fürödtem...Hát nem kellemes élmény, ha megmozdul az ember alatt a fürdőkád...Először csak azt hittem, hogy én szédültem meg, de aztán fél pillanattal később rájöttem, hogy ez nem én vagyok.
2011. jan. 30. 08:19
 3/6 anonim válasza:

Először én is azt hittem, hogy megszédültem (kismama vagyok), bár akkor nem mozgott volna alattam a szék, aztán felugrottam és saját magamat hülyének néztem. Nem mertem visszaülni a székre. Próbáltam anyukámat hívni, telefonálni sem lehetett pár percig, akkorra lett gyanús az egész, majd a facebook-on egy ismerős kiírta: Földrengés??? Ekkor rájöttem, hogy mégsem hülyültem meg.

Fehérvártól pár km-re lakom.

2011. jan. 30. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
én átaludtam:D
2011. jan. 30. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Székesfehérváron, egy 7. emeleti panellakásban lakom. Filmet néztem egy forgószékből, ami hirtelen elkezdett gurulni, majd lehetett látni, hogy a falak meginognak. Nagyon megijedtem, először arra gondoltam, hogy összedől a ház, ezért logikus módon kimentem az erkélyre elszívni egy cigit. Hamar rájöttem, hogy földrengés volt, mert a környező házakból jöttek ki a lakók, és az egyik autó riasztója is megszólalt. Na ennek tudatában elszívtam még egy cigarettát, majd felnéztem facebookra.
2011. jan. 30. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
én Sárszentmihályon lakom, épp feküdtem, mikor ez az egész volt. olyan volt mintha löködte volna valaki az ágyamat, de körülnéztem, csak én voltam a szobában, kicsit befostam hogy mi volt ez.. feljöttem énis fb-re és megtudtam mindent.. :D
2011. jan. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!