Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas nok! Ti is megijedte...

Harmincas nok! Ti is megijedtetek a harmincadik szulinap elott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két hét mulva harminc leszek...Valahogy ma kezdett el eluralkodni rajtam egy furcsa érzés, akàr " krizisnek" is nevezheto, "holàlà, néhàny nap és hàrmassal kezdodik a korom...Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy a kutyafàjàt, a hidraàlo helyett itt az ideje a rànctalanito krémnek, màsabb, feleloségteljesebb lesz minden, tobb kihivàst kell sikerrel venni...Mintha "megcsapott volna" az ido szele, hogy akàrcsak màs is, én is bezony orgeszem :)Furcsa , vicces egy érzés..

Ti, ha màr àtmentetek ezen, nàlatok is is hasonlo volt, vagy konnyen elfogadtàtok? Miben màsabb harmincasnak lenni, mint huszasnak? :)

Koszi!

2010. okt. 17. 16:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jaj mintha én írtam volna le, Pénteken töltöttem be a 30. életévemet. Elvagyok keseredve, mintha öregebb lennék vagy nem is tudom. Már mindig nézem a tükörbe hogy nincs e ráncom vagy valami:-)) Még belegondolom milyen hamar elrepült a 20-as éveim:-( De hát ez van. öregedés ellen senki sem tud semmit tenni.. ez az élet. De ha megszületik a manókám hamarosan biztos elfejetem ezt a "nagy" gondot:-)
2010. okt. 17. 16:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia!Majd ird le milyen érzés 30-nak lenni!!!;)Én is betöltöm hamarosan sajnos :( .Bár én jövő év 04.30.-ig 29 éves-nek mondhatom magam, igyekszem kiélvezni,hogy huszonévesnek mondhatom magam.Szerencsére csak a személyi igazolványomból derül ki (egyenlőre) a korom,ránézésre max.24-nek mondanak,pedig már van egy 5 éves lányom is.A barátnő is most töltötte ebben a hónapban azt a bizonyos 30-at,hááát...nem repesett az örömtől!Azt mondta furcsa,még meg kell szokni;).De azért én előre is boldog szülinapot kivánok!!! :)
2010. okt. 17. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én két hónap múlva leszek harminc, még nem érzek semmit. Nekem az a furcsa, hogy akik 10 évvel fiatalabbak, azok sem kisgyerekek már, és hogy milyen gyerekes gondolkozásúak húsz évesen, és én is biztos ilyen voltam. Ilyenkor már más az értékrend, más dolgok fontosak, mint tíz évvel ezelőtt, akkor még nem is sejtettem, hogy milyen meglepetéseket tartogat az élet számomra, és most sem tudhatom, hogy még mi fog történni. 1980 a legjobb évjárat!

2010. okt. 17. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Én áprilisban töltöm a 30-at de már pár hónapja ezen rágódom:(( Nagyon nem örülök ennek! Egy csomó mindent szerettem volta már 30 éves koromra megtenni... Nagyon telik az idő rajtunk.
2010. okt. 17. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:

hát bizony=/ a 2-es előtag olyan fiatalos, ha jön a 3.X, az már kicsit letör:D de nincs mitől félnii=) fergie a BEP-ből is több mint 30, és tök fiatalos.:D

egy 4 nap múlva 30 éves lány. (vagy inkább néni.:DD)

2010. okt. 17. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Múlt év januárjában töltöttem be a 30-at. Őszintén szólva nem éreztem magam egyáltalán elkeseredve, inkább nagyszerű alkalomnak tűnt egy kis ünneplésre ez a szép, kerek szám. Családom meglepetésként vitt el egy helyre, nem árulták el előre hová, csak valami olyasmit mondtak, hogy büféasztal is van. Ezen felbuzdulva - hogy valami büfébe megyünk - nem is vittem túlzásba az öltözködést, farmerben és melegítőfelsőben állítottam oda. Aztán kiderült, hogy valami állati elegáns kastély-étterem volt, és igen, volt svédasztal is. ;) Ezt aztán tetéztem azzal, hogy mikor fel akartam vágni a habos születésnapi tortát, még az ölembe is borítottam. A pincérek elfurdulva röhögtek, és szerintem komoly kétségeik támadtak, hogy valóban a 30. születésnapomat ünneplem-e? Úgyhogy vidám hangulatban telt az ünnepség, azóta is nevethetnékem támad, ha eszembe jut. :D

Egyébként meg nem kell a kortól kétségbeesni. Most 31 vagyok, és pont annyinak is nézek ki. Ettől függetlenül ma is úgy öltözködöm (gyakran úgy is viselkedem), mint tizenéves koromban, farmer-melegítő-kockás flaneling, nem festem magam, a hajam sincs festve, sem fazonra vágva vagy dauerolva. Általában fiatalabbnak néznek a koromnál, a barátom 5 évvel fiatalabb, mint én, és a haverjai nem hiszik el, hogy az ő korosztályukba tartozom.

Szóval csak természetesen és vidáman, hölgyeim, föl a fejjel mindenkinek! Az élet 30-nál kezdődik! ;)

2010. okt. 17. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti bekezdésből kimaradt egy "nem", de talán így is érthető.
2010. okt. 17. 16:53
 8/13 anonim ***** válasza:
16:45 vagyok, a 16:50es hozzászólás tündériii:)
2010. okt. 17. 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Én amikor a 30-at töltöttem, akkor volt a fiam 14:)

1 hónap múlva a 33-at fogom tölteni, de semmit pánik, vagy ilyesmi nincsen.A férjem is azt mondja, hogy jobban nézek ki mint sok velem egykorú, a szex meg most az igazi.Talán most értünk meg rá mind a ketten, hiszen mi olyan korán összekerültünk.

2010. okt. 17. 16:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem eszembe sem jutott a 30. szülinapom, mert aznap államvizsgáztam, de egyébként sem nagyon izgatott a dolog. Azóta eltelt lassan tíz év, jövőre 40 leszek, és megtapasztaltam, hogy 30-on túl is süt a nap, úgyhogy kb. ennyire érdekel a 40. is. Szerintem akkor is sütni fog... Ellenben anyám mesélte, hogy amikor ő 30 lett, sírógörcsöt kapott attól, hogy már 30.
2010. okt. 17. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!