Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy megijedtetek attól, hogy valaki nagyon szeret? :D

Figyelt kérdés
Tudom, kicsit paradoxon helyzet, de velem előfordult, ha csak 1-2 napig is. Mikor a kedvesemmel voltam éreztem, hogy nagyon szeret, és ez kicsit megrémített, hogy mostmár vmi felelősség is rajtam van, hogy nem bánthatom meg, meg megijedtem h húha ez lassan télleg komoly kapcs. lesz :P.. Veletek volt ilyen?:D 17/l
2011. máj. 24. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked, hogy csak ilyen miatt kell megijedned :D Nem, egyébként nem volt ilyen, bár már nem ártana xD 19/f
2011. máj. 24. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindig megijedek, ha valaki nagyon szeret és elszaladok.
2011. máj. 24. 16:43
 3/12 anonim ***** válasza:

volt, igen:D

Volt egy barátom tavaly ősszel, aki annyira szeretett, hogy ha csak felemlítettem egy fiut/férfit, akkor megtudta volna azt ölni.És akár az apám is lehetett volna akiről beszéltem.:D

Ha ilyenre is gondoltál esetleg:D

15/L

2011. máj. 24. 16:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Jah.. nekem is olyan érzésem volt hogy el kell futnom, de aztán megbeszéltem a párommal :).. mondta, h ő vállalja a felelősséget :D, meg hogy ő inkább boldog volt mikor a szemembe nézett és érezte a gondolataimat meg az érzéseimet :).. szal nálunk ezek szerint ez a dolog két oldalú :)
2011. máj. 24. 16:46
 5/12 A kérdező kommentje:
nem, nem olyan volt 3. válaszoló, nálunk a bizalom az 100%os sztem :D (remélem:P) hanem csak egyszerűen boldogság áradt belőle vagy nem tudom :)
2011. máj. 24. 16:47
 6/12 anonim ***** válasza:
5%

ha valaki megijed a másik szeretetéről, akár egy percre is, az nem szereti a másikat igazán. magyarul te csak azért vagy a barátoddal, mert szereted ha rendesen megadják a jussod. de nemsoká meg fogod unni, és keresel egy olyat akinek nagyobb van, vagy pénzesebb. gratulálok a mai "tiniknek". az anyátokban is több f*sz járhatott mint kellett volna, azért lettek ilyenek a lányaik.

20N

2011. máj. 24. 16:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Mondja ezt egy 20 éves, aki pár évvel idősebb nálam.. És fogalma sincs a háttérről.. Nagy hülyeségeket hordtál össze, inkább csak arról van szó, hogy ő az első komoly barátom, ami így a 18 felé közeledve szerintem nem szégyen.. és még új dolog nekem az, hogy felelősséget kell vállalni egy kapcsolatban.. mivel eddig rossz élményeim voltak, sokan játszottak velem.. és anyámat ne merd szidni.. bunkó..
2011. máj. 24. 16:54
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg csak azért ijedt meg tőle a kérdező, mert ugymond furcsálta, hogy valaki ennyire szereti őt.. gondolom más ennyire nem éreztette eddig vele, ezért megijedt hogy ez most mi..
2011. máj. 24. 16:58
 9/12 A kérdező kommentje:
jól látod.. :)
2011. máj. 24. 17:00
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

ma 16:48 atyaég...

Persze, hogy meg lehet ijedni... és minél idősebb leszel, illetve minél több vagy nagyobb csalódás ért annál nagyobb lesz az ijedtség.

Például ha sokáig egyedül vagy és hirtelen megjelenik valaki az életedben , vagy probálod magadat tultenni egy nagy szerelmen. Ez egy védekezési reakció, időbe telik bizni valakiben, és pontosan ugy ahogy az egyik regebbi hozzászóló irta, iyenkor legszivesebben világgá futnál. Hajjaj de ismerős :)

2011. máj. 24. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!