Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti 2-3 ivás részegdésig...

Heti 2-3 ivás részegdésig tényleg normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párkapcsolatomban probléma áll fent és ez az alkohol.

Szerintem nem normális családi életet élni (gyerek is van) úgy,hogy hetente 2-3 itthoni vagy kocsmai ivás van részegedésig párom részéről.

Párom erre azt mondta, hogy de, teljesen rendben van, minden kapcsolatban szórakoznak és kikapcsolódnak az emberek csak én vagyok besavanyodva és tartom nem normálisnak ezt.

Tényleg ez lenne a normális, és tényleg ez az idilli családi élet?

Nektek mennyi alkohol fogyasztás fér bele egy kapcsolatban?

Köszönöm!

2023. szept. 17. 10:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%
De hát szomjas vagyok! Én csak energia italt, és Coca Colát iszok. De azt minden nap. Én akkor alkolista vagyok?
2023. szept. 19. 09:28
 42/45 anonim ***** válasza:
88%
Nem 41, te hülye vagy!
2023. szept. 19. 09:45
 43/45 A kérdező kommentje:

Leültünk tegnap beszélni, elmondtam neki hogy én így nem szeretnék tovább élni, nekem nem ez a család képem, és gondolkozzon el azon hogy külső segítséget kér vagy elköltözik.

Jelenleg a költözés felé jobban húz.

2023. szept. 19. 10:03
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engedd el! Találhatsz mást, aki nem ilyen. És kitörhetsz ebből a környezetből!
2023. szept. 19. 10:06
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem hajlandó változtatni, pedig te megadtad a lehetőséget. Nem a család a fontosabb ezek szerint. Sajnálom. Idővel talán rájön, hogy rosszul választott, de az akár késő is lehet majd részedről, mert nem várhatja el hogy várj rá. Egy normális életet megérdemeltek a gyerekkel valaki más oldalán. Kitartást.
2023. szept. 23. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!