Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti 2-3 ivás részegdésig...

Heti 2-3 ivás részegdésig tényleg normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párkapcsolatomban probléma áll fent és ez az alkohol.

Szerintem nem normális családi életet élni (gyerek is van) úgy,hogy hetente 2-3 itthoni vagy kocsmai ivás van részegedésig párom részéről.

Párom erre azt mondta, hogy de, teljesen rendben van, minden kapcsolatban szórakoznak és kikapcsolódnak az emberek csak én vagyok besavanyodva és tartom nem normálisnak ezt.

Tényleg ez lenne a normális, és tényleg ez az idilli családi élet?

Nektek mennyi alkohol fogyasztás fér bele egy kapcsolatban?

Köszönöm!

2023. szept. 17. 10:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
94%
"Végezz el egy kísérletet: kérd meg, hogy abszolút ne igyon egy hónapig. Erre az lesz a válasza, hogy ő nem alkoholista, kibírja egy hónapig simán."- van olyan alkoholista, aki több hónapig kibírja, így ez egy béna teszt. :D Többféle alkoholizmus van.
2023. szept. 17. 12:02
 22/45 anonim ***** válasza:
62%

Akkor a kapcsolatotokban is lehet probléma, ha téged okol mindenért.Boldogtalan melletted.lépjél minél hamarabb, hadd legyen boldog az õ felfogása szerint.

Biztos vagyok benne, hogy te sem vagy boldog mellette.

2023. szept. 17. 12:09
 23/45 anonim ***** válasza:
75%

21, de a kérdező párja nem az a fajta, aki hónapokig nem, aztán filmszakadásig.

Kérdező, én tökre sajnálom, de ez nem normális, és ezt te is tudod. Hagyd ott a francba, egy pasi sem ér annyit, hogy hagyd magad lelkileg kicsinálni.

2023. szept. 17. 12:10
 24/45 anonim ***** válasza:
82%

12.14

Szerinted az alkohol az igazi kikapcsolódás,hetente 3szor?

2023. szept. 17. 12:19
 25/45 anonim ***** válasza:
87%
12.14, értelmes embereknél nem az a kikapcsolódás, hogy hetente 3x seggrészegre issza magát egy kocsmában. Kikapcsolódás lehet pl valamilyen értelmes hobbi, vagy valamlyen a sport, játék, olvasás, zenehallgatás, filmek, túrázás, kertészkedés, stb, ezt akár minden nap lehet a munka, gyereknevelés mellett művelni. Jelen esetben nem az a gond, hogy igény van a kikapcsolódásra, hanem az, hogy alsó oktávos, primitív módon történik. Ezzel tönkreteszi egy apa a gyerekét, az egész családi életét.
2023. szept. 17. 12:28
 26/45 anonim ***** válasza:
86%
#24 Á, akkor te pontozgatsz le folyton :D Nem tudom, hogy direkt provokálsz vagy tényleg egyetértesz a kérdező párjával, de ha utóbbi, akkor sajnálni tudlak hogy számodra az alkohol az egyetlen szórakozás az életben
2023. szept. 17. 12:29
 27/45 A kérdező kommentje:

Az én életem nem az alkohol motiválja, és ettől függetlenül nem érzem magam savanyú embernek :)

Mozi, kirándulás, filmezés, olvasás, nyaralás, néha szeretem képezni is magam, szóval tanfolyamokat is szoktam csinálni,a gyerekemmel, családommal és barátaimmal foglalkozom.

Természetesen az is teljesen rendben van ha néha néha beülünk valahová pár sörre, szoktam is.

De az, hogy most is péntek délután óta iszik, délelőtt 11-ig alszik, másnaposan felébred, aztán pár óra múlva azért kezd el inni,mert másnapra is az a jó,és terjeng a szesz szag a lakásban, sörös üvegek az ágy és a szemetes mellett, nem hinném hogy normális.

2023. szept. 17. 12:32
 28/45 A kérdező kommentje:

Kedves 22-es.

Igen, boldogtalan mellettem, mondhatjuk így, mert úgy szeretne élni mint 18 éves korában,buli,haverok,pia, minden hétvégén,oda és akkor megy és azt csinál amit akar stb stb

Pénteken azt mondta hogy elugrik a boltba, mindjárt jön.

1.5 múlva rairtam mi történt,baj van,mert a bolt 7 percre van.

Nem, nincs baj,vett egy csomó sört és kiult az utcára inni,s majd részegen éjszaka hazaérkezett.

2023. szept. 17. 12:43
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Hánv éves a férjed?
2023. szept. 17. 12:46
 30/45 A kérdező kommentje:
31
2023. szept. 17. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!