Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti 2-3 ivás részegdésig...

Heti 2-3 ivás részegdésig tényleg normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párkapcsolatomban probléma áll fent és ez az alkohol.

Szerintem nem normális családi életet élni (gyerek is van) úgy,hogy hetente 2-3 itthoni vagy kocsmai ivás van részegedésig párom részéről.

Párom erre azt mondta, hogy de, teljesen rendben van, minden kapcsolatban szórakoznak és kikapcsolódnak az emberek csak én vagyok besavanyodva és tartom nem normálisnak ezt.

Tényleg ez lenne a normális, és tényleg ez az idilli családi élet?

Nektek mennyi alkohol fogyasztás fér bele egy kapcsolatban?

Köszönöm!

2023. szept. 17. 10:34
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
98%
Nem normális, ez már alkoholizmusnak számít.
2023. szept. 17. 10:46
 2/45 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy normalis.
2023. szept. 17. 10:49
 3/45 anonim ***** válasza:
11%
Heti 7 a normális
2023. szept. 17. 10:53
 4/45 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sem normális. Évente maximum kétszer iszom alkoholt. Egyszer a születésnapomon. És másodszor pedig szilveszter / újévkor. És kész. Ja és 46 éves férfi vagyok! A sört utálom. Az előbb le írt alkalmakor iszom csak. Pzsgőt szilveszter / újévkor. És a születésnapomon maximum 3 dl bort. És be van fejezve egész évre! Ha elszisze ha nem. Nem vagyok alkoholista, és kocsmába sem járok.
2023. szept. 17. 10:54
 5/45 anonim ***** válasza:
96%
Szórakozni és kikapcsolódni tényleg kell, de nem azzal, hogy hetente 3szor részegre issza magát
2023. szept. 17. 11:03
 6/45 anonim ***** válasza:
97%
Mi akadályoz meg benne, hogy elhagyd? Ez csak rosszabb lesz, ne várd meg, míg naponta piál meg állandóan sggrészeg és elissza minden pénzeteket.
2023. szept. 17. 11:05
 7/45 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk amúgy heti 1x van sörözős este - közösen lemegyünk, beszélgetünk (mindenféléről), eszünk, megiszunk 3-4 sört, hazajövünk és ennyi.

Viszont ilyenkor barátokkal is találkozunk, és sohasem piálunk hányásig.

Igazán részegen talán 3x láttam a 6 évünk alatt, de annyiszor én is voltam már, amikor nyáron fejbevágott az alkohol ÉS a meleg.

Nekem a minden 3-4 napban leissza magát az instant szakítóok, főleg, ha gyerek is van. Azonnal!, ne ezt lássa.

2023. szept. 17. 11:08
 8/45 anonim ***** válasza:
83%
Ez már alkoholizmus. És lehet szórakozni alkohol nélkül is. Minek szültél gyereket egy ilyen embernek?
2023. szept. 17. 11:19
 9/45 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem normális. Ha alkohol nélkül nem érzi jól magát, akkor súlyos lelki problémái vannak, ami idővel, csak rosszabb lesz, mert a pia taszítja le jobban a mélybe. El kell hagyni, azonnal!
2023. szept. 17. 11:25
 10/45 anonim ***** válasza:
96%
Egy alkoholistának normális, a párod sajnos az. Jobb nem lesz, arra készülj fel.
2023. szept. 17. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!