Mi a véleményetek arról a helyzetről, ha adva van egy házaspár 3 gyerekkel és a nő csalja meg a férfit úgy, hogy elválnak majd egy új férfitől csinál egy másik gyereket?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 03:55
31/50 A kérdező kommentje:
7-esnek: igen a gyerekeknek a szülők kapcsolatához semmi köze, de együtt szerették őket: anyu és apu. Természetesen a szülők önző döntésük miatt lett ez a helyzet. Nem korrekt családi szerkezet alakult ki. Elfogadtam a helyzetet. Nekem az a véleményem, hogy a 4. gyermek születése miatt egy másik férfitól, amiről a 4. gyermek nem tehet, soha nem lesz béke a gyermekek egymás között illetve a volt pár és az újdonsült párok között. Nagyon súlyos probléma.
2023. szept. 4. 16:50
33/50 anonim válasza:
Anyukám mérgező szülők mellett nőtt fel, testi és lelki bántalmazásban is volt része, szerintem elvált szülők gyerekeként felnőni jobb.
34/50 anonim válasza:
33 a volt pár meg az új párok közt amúgy is ritkán van béke, nem is kell puszi pajtásoknak lenni, de felnőttek módjára tudni kell kezelni a helyzetet. Ha te vagy az exférj a sztoriban akkor én úgy látom ez neked nem megy leginkább. Ezen túl a gyerekek egymáshoz való hozzáállása is a szülőktől függ.
35/50 anonim válasza:
"Ki vagy te a történetben?"
Gyanítom, a volt férj.
Hát ha az én férjem sírna így egy anonim oldalon, én is hamar más pasi után néznék... Növessz farkat, aztán éld a saját életedet, ne az exfeleségeddel foglalkozz, aljas és átlátszó módon amögé bújva, hogy jaj szegény gyerekek.
36/50 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha egy nő és egy férfi igazán szereti egymást, akkor nincs válás és nincsenek más gyerekek más partnertől.
2023. szept. 6. 06:41
37/50 A kérdező kommentje:
Egy demográfiai bírságot azért lehet kiszabnék a túlnépesedési probléma miatt a kedves feleségnek illetve azért, mert mérgezi a társadalmat illetve a rokonságot az állandó veszekedések miatt.
2023. szept. 6. 06:50
38/50 anonim válasza:
Jól van kérdező, szerintem ennyire már ne agyald túl a dolgot :D Amúgy meg pont te írtad az előző kommentben, hogy ha annyira tökéletes lett volna minden, akkor nincs válás. Tehát ahelyett, hogy az exed életén agyalnál, inkább keress te is valakit, aztán csinálj neki is gyereket :D Amúgy az utolsó kommentedre visszatérve, mint demográfiai bírság, te is vállaltál 3 gyereket, szóval túl sokat nem tettél a túlnépesedés ellen. Sőt szerintem ha tőled lenne a 4. is, akkor annyira nem zavarna a dolog
39/50 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a férj, kedves 38-as.
2023. szept. 6. 07:28
40/50 anonim válasza:
Persze persze, tudjuk, te csak a jóindulatú szomszéd vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!