Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a helyzetről, ha adva van egy házaspár 3 gyerekkel és a nő csalja meg a férfit úgy, hogy elválnak majd egy új férfitől csinál egy másik gyereket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 4. 03:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
33%
Az hogy biztos szeret szülni
2023. szept. 4. 06:26
 12/50 anonim ***** válasza:
86%
9-10,nem,nem.Akkor első körben a nő lenne számonkérve,hogy valamit nem adott meg,vagy elhízott,elhanyagolta magát,meg a párját,és csak a gyerek lett a mindene, illetve felmerülne,hogy a férfit csak meg akarta fogni a gyerekkel,és ilyet úgysem lehet,tehát számíthatott rá.Nade,hogy a kérdésre válaszoljak:ronda dolog a megcsalás,nálam azonnali válóok,nincs mentség,se ittam,se nem jelentett semmit,stb.Nem is akarnék együtt maradni azzal,aki nem szeret,vagy nem engem szeret.Innentől viszont ugye akkor egyértelmű,hogy aki ezt megtette,azt lesz@rom,hogy kivel,hova megy.A gyerekeket meg ugyanúgy kell szeretni,gondoskodni róluk,mint előtte,és attól hogy most nekem rossz,nem ültethetem el bennük,hogy a másik fél szemét,ha velük mindentől függetlenül foglalkozik.A lelki fájdalmon meg túl kell lenni Ez is egy szakítás,az egyik félnek fájni fog,a másiktól viszont nem lehet elvárni,hogy sz@r kapcsolatbanaradjon,(vagy legalábbis neki nem megfelelőben)csak azért,mert gyerek van.Mondjuk véleményem szerint sokkal kevesebb ilyen válas lenne,ha nem úgy házasodnának az emberek,hogy az csak egy papír,hanem tudnák mit is jelent valójában a házasság,meg nem 2-3 hónap után házasodnának,meg nem banki hitel miatt,de főleg nem az miatt,hogy nem sikerült védekezni,és jön a gyerek.Sok ilyet ismerek,és mind elváltak.
2023. szept. 4. 06:28
 13/50 anonim ***** válasza:
75%

Menjünk végig a dolgon. A megcsalás szemét dolog, ezen nincs mit ragozni.

Gyerek is lett a kapcsolatból? Akkor valószínűleg komoly a dolog, vigyázni kell, hogy a többi gyereket ne hanyagolja el, amúgy sok boldogságot a babához.

A gyereknek törés:igen, ha a szülők azzá teszik és szidják a másik szülőt a gyerek előtt, vagy azt mondják, hogy az ő hibájuk. Amúgy inkább legyenek két különálló, de boldog ember gyerekei, minthogy együtt nevelje őket két ember akik már nem szeretik/nem boldogok egymás mellett.

Elhiszem, hogy fáj, hogy így alakult a dolog, nyilván mindenki arra törekszik, hogy az élete mentes legyen az ilyenektől, de sajnos nem ez történt, meg kell próbálnod a mostani helyzetből kihozni a legjobbat és megtalálni, hogy mit újra boldoggá

2023. szept. 4. 07:03
 14/50 anonim ***** válasza:
86%

"a nő csalja meg a férfit úgy, hogy elválnak"

"Házasságtörés"

Szerintem kicsit forgatnod kellene az Értelmező Kéziszótárt, mert láthatólag fogalmad sincs a szavak jelentéséről. Válás UTÁN nem lehetséges sem megcsalás, sem házasságtörés a VOLT pár irányába, ugyanis a válás éppen azt jelenti, hogy utána semmi közük egymáshoz.

Az, hogy a volt férj még szereti a volt feleségét, valóban egy vacak dolog, de a lényegen nem változtat: senki nem csalt meg senkit. A gyerekeknek meg rohadtul nem érdeke, hogy a szülők mindenáron együtt maradjanak egy rossz házasságban, ezt el kellene felejteni végre. A

2023. szept. 4. 07:25
 15/50 anonim ***** válasza:
86%
Miben más szerinted, ha a feleség a megcsaló fél, mint hogyha a férj? Egyik sem elfogadható az én értékítéletem szerint. Ha probléma van egy kapcsolatban, nem a megcsalás a helyes lépés, hanem az, ha kommunikálnak a felek, és ha tényleg nem javítható, akkor szétválnak, és utána jöhet más.
2023. szept. 4. 07:53
 16/50 anonim ***** válasza:
84%

Most kérdés, hogy ez a rész mit jelent ténylegesen?

"a nő csalja meg a férfit úgy, hogy elválnak"

Mert lehet úgy is értelmezni, hogy válás után "csalta meg" a volt férjet, legalább is az utána jövö rész inkább erre utalna.

A gyerekek természetesen szeretik az anyjukat, de ettöl még el kell fogadniuk, hogy kilépett egy (feltehetöen rossz) házasságból.

"A férj szerette volt feleségét és fáj neki, amit tett."

Ez a férj magánügye, feltehetöen azért volt valami oka, ha a feleség három gyerek után kilépett a kapcsolatból.

Egyébként TE ki vagy a történetben? Az exanyós? Nagyon középkori hozzáállásod van, másrészt feltünöen a férjet dicséred, a nöt meg csak szidod.

2023. szept. 4. 08:00
 17/50 anonim ***** válasza:
85%

Bár sose csaltam meg senkit, de hagyjuk már ezt a gyerekre nem gondol dumát.

Az ember nem csak szülő, hanem férfi vagy nő is. Nem kell csak azért szar házasságban maradni,mert jaj, a gyerekek.

2023. szept. 4. 08:16
 18/50 anonim ***** válasza:
87%

"Egyébként TE ki vagy a történetben?"

18, szerintem a volt férj, és akkor nem lep meg, hogy a feleség keresett egy értelmes férfit.

2023. szept. 4. 08:17
 19/50 anonim ***** válasza:
83%
Csak egy kérdés? Gondolom te vagy a balek exférj a sztoriban, aki még mindig az exfelesége után sír... Ha itt most mindenki azt írja neked, hogy micsoda szemét dolog volt és igazságtalan meg amúgy is hülye k., akkor visszamegy hozzád? Egyébként ezek után még kellene neked ez a nő? Amúgy pont azért kell neki más, mert egy ilyen férfit aki ennyire lemegy papucsállatkába egy nő sem fog tisztelni. Lépj tovább és tartsd meg legalább a büszkeséged!
2023. szept. 4. 08:23
 20/50 anonim ***** válasza:
95%

"A férj szerette volt feleségét és fáj neki, amit tett."

Ha házasság alatt megcsalta a nő, a férfi dolgozza fel ezt, mást nem tehet.

Ha az fáj, hogy válás után a nőnek új kapcsolata van és egy gyereke, a férfi azt is dolgozza fel és tovább kell lépni.

Ha ez számít valamit, férfiként írom.

Az olyan gondolatok nem vezetnek sehova, amelyek arról szólnak: "ehh, megcsalt, mit tett velem, most meg boldog, én meg..." stb...

2023. szept. 4. 08:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!