Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a helyzetről, ha adva van egy házaspár 3 gyerekkel és a nő csalja meg a férfit úgy, hogy elválnak majd egy új férfitől csinál egy másik gyereket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 4. 03:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
90%

Jelenleg erőt ad nekem a sztori, hogy van akinek 3 gyerek mellett volt annyi szabadideje hogy meg tudja csalni a férjét. Akkor nekem is van remény egy gyerekkel (szabadidőre, nem megcsalásra).

Amúgy ugyanazt mint mikor férfi tesz ilyet. Nyilván a megcsalás nem szép dolog, de a mai világban nem is extra. Elválva meg már több gyerek szülője van egy bizonyos kor után mint együtt.

2023. szept. 4. 08:41
 22/50 anonim ***** válasza:
86%
Semmi közöm hozzá.
2023. szept. 4. 08:51
 23/50 anonim ***** válasza:
94%
Válás után már nem megcsalás mással összejönni, de a kérdésből nem egyértelmű, hogy már válás előtt is megvolt-e az új kapcsolat.
2023. szept. 4. 09:09
 24/50 anonim ***** válasza:
92%
Engem utána már hidegen hagyna.
2023. szept. 4. 09:13
 25/50 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván nem egy nagy öröm. De sajnos ilyen az élet. Nem úgy alakul általában, hogy boldogan élnek életük végéig.

Szerintem a gyereknek sokkal rosszabb, ha egy olyan családban él, ahol érdekből, megszokásból vannak együtt, és nem egy igazi család, ahol igazi érzelmek vannak. Szóval szerintem inkább a válás, minthogy valaki örökre eltemesse magát és megkeseredjen egy boldogtalan házasságban.

2023. szept. 4. 09:16
 26/50 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy az a kedvencem az ilyen sztorikban, hogy mindenki azzal jön, hogy szegény gyerekek... pedig közben saját magukat sajnálják. Nem egy olyan házasságot láttam, ahol a haldokló kapcsolatukat mentegetik évek óta a "gyerekek" címszóval, közben meg ők isszák meg a levét a legjobban ennek az egésznek.
2023. szept. 4. 09:31
 27/50 anonim ***** válasza:
26%

Elég ostoba, aki 3 gyerek és válás után csinál még több, gyereket.

Az ilyenek mind azt hiszik, hogy a gyerek tartja össze a kapcsolatot.

Pedig innentől még nehezebb lesz az élete.

Kezdheti elölről a babázást, középkorúként, mellette foglalkozhat a többi gyerekkel is, a 2 nő folyton majd cseszteti a gyerekek miatt, harcolnak majd egymás ellen a volt feleség meg az új.

És anyagilag is padló.

Fel sem fogom, ki az az ostoba, aki ilyen életutat választ. .

2023. szept. 4. 11:32
 28/50 anonim ***** válasza:
82%

hany evesek a gyerekek?

a megcsalashoz nem egy ember kell. Eleve volt akkor valami bibi a hazassagban. Te vagy a megcsalt ferj vagy csak kivulallo?

Nem lathatod tudhatod mi zajlott...lehet evek ota nem volt semmi sex, gyengedseg..

lehet tul koran hazasodott meg es rajott mennyire nem boldog igy meg.

Persze akkor sem szep valakit megcsalni. Elöbb tisztazni kell hogy menni akar utanna lep tovabb massal egy agyba

2023. szept. 4. 11:50
 29/50 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy a mással szexelést a válás utánra kellett volna időzíteni, ha már abban állapodtak meg, hogy nem nyitott kapcsolatban élnek.
2023. szept. 4. 14:49
 30/50 anonim ***** válasza:
14%
21es, akkor ugye szerinted minden megcsalt nő is csak lagymatag paucsállatka igaz?
2023. szept. 4. 16:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!