Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges reménykednem...

Felesleges reménykednem abban, hogy a barátom kedvesen fog bánni velem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Nem az a kedves, romantikus srác, hanem inkább a laza, vagány. Nekem mindig az ilyen fiúk tetszettek. Jól is ment minden, de mostanában elég sokat beszólogat nekem egy hónap után. Persze csak viccből, nevet is rajta, de vmi rosszul esik. Azt mondja dagadt vagyok, csúnya a hajam stb. Pedig a környezetem nagyon szépnek tart, bármelyik fiút megkaphatnám, de nekem ő tetszik, mert ha elérhetném, h kdves legyen velem, akkor tudnám, h tényleg szeret, mert megváltozik a viselkedése miattam. De sajnos még semmi változás, csak egyre jobban bánt a viselkedése. Szakítsak vele? Azt kellene.:( Csak ha belegondolok rögtön azt érzem, h de nekem ő kell!
2010. okt. 16. 14:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
50%

"Amerikai kutatók szerint hasonló a helyzet, mint az állatvilágban. A nőstények mindig a legéletrevalóbb hímet választják maguknak. Az alfahímet. Állítólag ugyanez a szisztéma a csajoknál is. Lehet, hogy van benne valami…

Uraim. Gondolkozzunk kicsit női logikával. Milyen pasi kell a csajoknak? Olyan, aki nem a többiek után megy. Akinek van egyénisége, stílusa, de mégis van benne valami imádnivaló. A nők nem szeretik, ha egy pasi rájuk akaszkodik. Kinek is van szüksége arra? Ott már nincs kihívás, az már unalmas. A csajok szeretik, ha húzzák az agyukat, ha a pasi a domináns. Egy férfi legyen igazi férfi, akit egy kacsintással ne lehessen egyből levenni a lábáról. Mindig az kell, akit nem lehet megkapni. Az izgalmas, a kihívás. Az említett „rosszfiúk” pedig pontosan ilyenek. Nem rettenti el a nőt, hogy a csávó váltogatja a barátnőit, mint a szennyesét. Sőt, büszke arra, hogy éppen Ő az, aki mellette van és nem a szomszéd szőke Jucus. Mondhatnám néha ez már presztízs kérdés. Persze tudják, hogy a pasi nagy szoknyapecér, ezért félnek is, nehogy valamelyik dög lecsapja a kezükről. Szóval izgalmas a dolog, nem ülhet nyugodtan a babérjain, folyamatosan oda kell tennie magát. Kihívás a vagány srácok esetében az is, hogy meg tudják tartani őt, sőt, hogy megpróbálják jó útra terelni. Minden csaj agyában ott motoszkál a gondolat, hogy majd mellettük megváltozik, majd miatta leszokik a csajozásról. (Felejtsétek el. 100ból 99 esetben nem fog összejönni.) Egyszerűen vonzódnak hozzá a nők. Ez tény.

Nem szeretném, ha félreértenétek. Nem azt mondom, hogy, ha sikereket akartok elérni legyetek bunkók, csajozzatok összevissza és igyatok, mint a gödény. Szó nincs róla. Csak leírtam két pasi típust, hogy jobban tudjam érzékeltetni a dolgokat. Nem az számít, hogy mennyit jársz bulizni, mennyi könyvet olvasol, iszol-e alkoholt, vagy lógsz-e a suliból vagy szarsz mindenre. A lényeg, hogy bármilyen is vagy, maradj mindig önmagad. Találd meg a saját stílusod, legyen egyéniséged. Nem utolsó sorban, szeresd, fogadd el önmagad. Legyél tisztában a képességeiddel, de ne is szállj el magadtól. Mindig pozitívan és határozottan állj a dolgokhoz. Ez az amit a nők igazán szeretnek."

A kérdésedre válaszolva: 99%, hogy nem tudod megváltoztatni, de ha te szeretsz küzdeni, hajrá!

2010. okt. 19. 10:25
 42/42 anonim ***** válasza:
2010. okt. 19. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!