Felesleges reménykednem abban, hogy a barátom kedvesen fog bánni velem?
Köszi a kommenteket!
Nem akarok hülye lenni, és azért tettem fel a kérdést!
Érzem, hogy el akarja hitetni velem, hogy nem érek sokat neki. Betudtam annak, hogy gyerekes még, nem tudja kifejezni az érzelmeit. És ha csak erről van szó? Vagy könnyebb lesz nekem, ha csak úgy otthagyom, meg sem próbálok neki segíteni abban, hogy ki tudja fejezni a szeretetét (már ha érez ilyet)?:(
"Betudtam annak, hogy gyerekes még, nem tudja kifejezni az érzelmeit. És ha csak erről van szó?"
NEM, NEM erröle van szó, hanem arról, hogy egyrészt bunkó, másrészt téged akar elbizonytalanitani, mert akkor "Megtiszteltetésnek" fogod venni, ha legalább ö szóba áll veled. Ha oda akarsz jutni, hogy saját magadat is rondának, kövérnek, ÉRTÉKTELENNEK lásd, akkor maradj vele, egyébként meg küldd el a fenébe.
Egyébként 1 hónapja vagyunk együtt és 2,5 hónapja ismerem. Ezidő alatt 5x hagytam ott durva beszólása miatt. Ebből 4x jött utánam, és elintézte egy boccsal, én meg egynapmúlva úgy voltam vele, h inkább ráhagyom, fel se hoztam.
Tegnap akartam vele beszélni erről és ezt kérdeztem: "Miért jársz velem, ha csúnyának tartasz, miért vagy velem, ha mindig mindenbe belekötsz, ami velem kapcsolatos?"
Válasza: "Nem tartalak csúnyának, szép vagy mindig, és azért járok veled, mert te el tudsz viselni."
Kérdeztem még: "Van bennem vmi, ami neked nem jó, vagy szoktalak megbántani vmivel?"
Válasza: "Nincs veled semmi, jó veled minden, nem foglak máskor megbántani."
Annyira örültem ennek, de 10 perc múlva elkezdte mondani, h megy bulizni szombaton és h mennyi nőt fog felszedni. Mondom mivan??!! Elkezd röhögni viccelek nyugi. És mindig ezek a viccelések... Én veszem ezt fel rosszul? Ha igen akkor alkalmoazkodnia kéne és visszafogni magát, nem? :/
Nem hagyom magam, megpróbálok visszaszólni, de persze én nem vagyok olyan kemény.
Egyébként egymás szöges ellentétei vagyunk. Egyetlen közös bennünk, hogy a környezetünk szépnek tart minket, meg mi is magunkat. Ő tudja, h nagyon helyes, azt is h bunkó, de még büszke is rá. Én is tudom, hogy szép lány vagyok, de szerény, sosem mondom h hűdeszép vok, persze azt sem, h csúnya. És ő tudja, h van egy egészséges önbizalmam... csak ha tényleg maga alá akar rendelni, akkor azt miért akarja, és mit tudok tenni ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!