Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges reménykednem...

Felesleges reménykednem abban, hogy a barátom kedvesen fog bánni velem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Nem az a kedves, romantikus srác, hanem inkább a laza, vagány. Nekem mindig az ilyen fiúk tetszettek. Jól is ment minden, de mostanában elég sokat beszólogat nekem egy hónap után. Persze csak viccből, nevet is rajta, de vmi rosszul esik. Azt mondja dagadt vagyok, csúnya a hajam stb. Pedig a környezetem nagyon szépnek tart, bármelyik fiút megkaphatnám, de nekem ő tetszik, mert ha elérhetném, h kdves legyen velem, akkor tudnám, h tényleg szeret, mert megváltozik a viselkedése miattam. De sajnos még semmi változás, csak egyre jobban bánt a viselkedése. Szakítsak vele? Azt kellene.:( Csak ha belegondolok rögtön azt érzem, h de nekem ő kell!
2010. okt. 16. 14:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Válasza: "Nem tartalak csúnyának, szép vagy mindig, és azért járok veled, mert te el tudsz viselni."

Mert te el tudsz viselni??? A helyes válasz az lett volna, hogy mert szeretlek. Elviselni a buszon síró kisgyereket és a kora reggel fúró szomszédot szoktuk.

Magyarul, te el tudod viselni, hogy így bánik veled. Mással nem tudná megcsinálni, ezért kellesz te neki.

2010. okt. 16. 15:41
 22/42 anonim ***** válasza:
34%

Mások előtt sérteget csak, vagy akkor is ha kettesben vagytok? nem mindegy.

Biztos egy pszichológus meg tudja mondani, miért csinálja ezt. te megkérdezted tőle? lehet hogy azért, talán ami kézenfekvő, mert a szülei is folyton beszólogattak neki. de ez a te szempontodból teljesen mindegy, hiszen neked rosszul esik.

Azt hiszem sajnos ezen az sem segít, hogyha nyíltan féltékennyé akarod tenni. És lehet hogy a visszavágás is felesleges.

ha általában akkor beszél így amikor mások is hallják, akkor nyilvánvalóan nem neked szól, hanem a többieknek, hogy ő milyen "nagy arc". megoldás, nem mész vele társaságba (persze ha nem akarsz vele szakítani)

2010. okt. 16. 15:51
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó szerinted az normális ha a párja mások elött lealázza?Ezért nemenjenek társágba együtt emberek közé,ez milyen kapcsolat lenne már jaj bocsi inkább itthhon maradok,mert ugyis laalázol.Nem szállok fel veled a buszra mert ugyis beszólsz hogy nagy a seggem a székre....stb stb überfa*sza párkapcsolat az ilyen...
2010. okt. 16. 15:55
 24/42 A kérdező kommentje:
Neem, mások előtt nem szól be a külsőmre vonatkozóan semmit, akkor inkább büszke rám. Kettesben meg elküld, h fussak.:/ Egyébként az anyja és a nővére is ilyesmi, mint ő, tök bunkó, lehet tőlük tanulta.
2010. okt. 16. 15:59
 25/42 A kérdező kommentje:
Egyébként ő mondta egyszer h szeretlek, de csak egy e-mailjlben elköszönésnek. Én tényleg szeretem őt, de sose mondtam, már többször majdnem kicsúszott, h szeretlek, de akkor lehet sokkal sebezhetőbbé válnék előtte.
2010. okt. 16. 16:01
 26/42 anonim ***** válasza:
83%
És nem szabad sebezhetővé válnod a saját barátod előtt? Vészjelzés...
2010. okt. 16. 16:08
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem Donat a neve veletlen?:-)

Nekem is volt ilyen pasim.Szerintem dobd ki, mert idopocsekolas.Ugysem valtozik meg, te megcsak az idot vesztegeted azzal, hogy probalod megvaltoztatni.Azalatt az ido alatt felszedhetsz magadnak egy olyan pasit is, aki normalis, nem kell valtoztatni rajta.Foleg, ha jol is nezel ki.En megegyszer biztos nem lennek egyutt egy ilyennel.

2010. okt. 16. 17:23
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nem azert, hogy megbantsalak, de sztem ez a pasi nem szeret teged elegge.Mert altalaban a laza, vagany pasik is kezesbarannya valtoznak, ha tenyleg szerelmesek.
2010. okt. 16. 17:25
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként egymás szöges ellentétei vagyunk. Egyetlen közös bennünk, hogy a környezetünk szépnek tart minket, meg mi is magunkat."

Erre építitek a kapcsolatot?Hogy jól néztek ki együtt? A háttérben pedig megy a gyilkolás,meg az egymás alázása.Vagyis csak a te alázásod? Te nem szerelmes vagy,hanem hülye. Egy hónap járást még simán ki tudsz heverni,de,ha ez évekig így fog menni,abba már tönkre mehetsz te is lelkileg.

Egy biztos.Ennél a srácnál csak jobbak szaladgálnak a világban.Nem veszítesz vele SEMMIT,ha kidobod!Maximum megmarad az önbecslésed.

2010. okt. 16. 18:37
 30/42 A kérdező kommentje:

Egyetlen közös bennünk, hogy a környezetünk szépnek tart minket, meg mi is magunkat. külön-külön, nem együtt. félreérted.

Szerintem megmonodm neki, h engem annyira zavar néha a viselkedése, h ha ezen nem változtat szakítunk. Egy utolsó esély.

2010. okt. 16. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!