Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges reménykednem...

Felesleges reménykednem abban, hogy a barátom kedvesen fog bánni velem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Nem az a kedves, romantikus srác, hanem inkább a laza, vagány. Nekem mindig az ilyen fiúk tetszettek. Jól is ment minden, de mostanában elég sokat beszólogat nekem egy hónap után. Persze csak viccből, nevet is rajta, de vmi rosszul esik. Azt mondja dagadt vagyok, csúnya a hajam stb. Pedig a környezetem nagyon szépnek tart, bármelyik fiút megkaphatnám, de nekem ő tetszik, mert ha elérhetném, h kdves legyen velem, akkor tudnám, h tényleg szeret, mert megváltozik a viselkedése miattam. De sajnos még semmi változás, csak egyre jobban bánt a viselkedése. Szakítsak vele? Azt kellene.:( Csak ha belegondolok rögtön azt érzem, h de nekem ő kell!
2010. okt. 16. 14:29
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Narancs effektus?:( Leghosszabb kapcsolata 1 hónap, és azért szakított, mert megunta. Rám is ez várhat? Egyébként a legjobb barátja egyszer azt mondta, h nagyon x szeret, csak legyek türelmes.
2010. okt. 16. 14:56
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet választás elé állítanám. Vagy megváltozik vagy mehet és jön helyette egy jobb. Nekem nem ilyen volt, hanem kicsit más eset, de lényeg ugyan az. Voltbarátom mindig 2-3 órákat késett, fontosabb volt Neki minden, mint én. Állandóan berúgott, pedig tudta jól, hogy utálom a részegeket, mert egyszer 8 részeg akart megerőszakolni. Egyátalán nem volt még erre sem tekintettel. Az igaz, hogy Nekem nem szólogatott be, de ezek is nagyon bántóak voltak. Főleg az, hogy semmi nem voltam a szemében. Még csak egy koszos légypiszok. Annyira jó voltam, hogy felvágott velem és megmutatta, hogy Neki ilyen is van. Megelégeltem és kihajítottam. Itt sírt a kapunk előtt. Ölelgetett meg puszilgatott és sírva mondta, hogy minden megfog változni csak ne hagyjam el. Nagyon szeret. Ezt már többször is eljátszotta velem. 3.-nál már elegem volt. Totál kikészíültem idegileg. 2x megbocsátottam Neki és abból a 2-ből nem tanult, akkor a 3.-ból se fog. Inkább kiadtam az útját és még aznap összejöttem egy másik sráccal. Utána mindenféle rohadt kurv@'nak levoltam hordva, de tudtam, hogy jól tettem. Mai napig együtt vagyok a párommal :) Nagyon szeretjük egymást és boldog vagyok Vele. Mindenben segít és támogat. Én vagyok Neki a legfontosabb. Elhalmoz ajándékokkal. Az előző párom még egy tábla csokit se volt képes venni nekem. Én mindig vittem Neki sütit, tortát, valami ételt. Amikor megláttam valamit, hogy ennek örülne azonnal megvettem. Mindig valami kis meglepetéssel kedveskedtem Neki. Nem az ajándék a lényeg persze, de azért jól esett volna ha azért Ő is gondol rám.

Hidd el, van élet utána is. Fáj, mert nekem is nagyon fáj, de az idő mindent begyógyít. Ne hagyd magad. Még addig se, mint ameddig én hagytam. Én 4 hónapg voltam azzal a sráccal és 4 hónap alatt tiszta ideg lettem. Szerintem az Neked sem hiányzik. Bánni nem bánok semmit. Ha azzal a féreggel nem jövök össze és nem szenvedek mellette 4 hónapot, akkor most nem lennék együtt a párommal aki tényleg figyel rám.

Gondold át nagyon, hogy mit is szeretnél. Egy nyugodt kapcsolatot ahol nem megaláznak, hanem szeretnek és készeztetnek? Ha igen akkor tegyél is érte. A sültgalamb nem fog az öledbe hullani. Bátornak kell lenned és lépned, ha nem teszed akkor legyél boldogtalan és legyél olyan légypiszok, mint amilyen én voltam volt barátom szemébe :)

2010. okt. 16. 14:58
 13/42 anonim ***** válasza:

14:58-as vagyok egy szót elírtam

* kényesztetnek

2010. okt. 16. 15:02
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

narancs efektusnak hivom mikor a pasi a csajt szó szerint kifacasrja lelkileg tönkre vágja ,önbizalmát széttapossa,hogy ő nagyobbnak tűnjen pedig igazából ő a senki az önbizalomhiányos és igy gyűjt energiát,energiavámpir belőled másokból taplálkozik,te minél leljebb mész ő annál feljebb,de nem lehet sokáig facsarni a narancsot mert kifogy a leve,na akkor megunja és lesz uj nője...Az ilyen már az első randin leellenőrzi h mennyire vagy erős,és mit lehet megtenni veled úgy hogy eltűröd,hogy mennyire leszel jó háztartésigépnek való.

Tapasztalat....

2010. okt. 16. 15:03
 15/42 A kérdező kommentje:
Még nem vágott tönkre lelkileg. Ez egyfajta edzés amit csinál.:D Már semmin nem sértődök meg. De ez nem normális már. Nekem jó ő úgy, ahogy van, csak na sértegessen, ne próbálja megtörni az önbizalmam. Erre szeretném rávezetni. (Szerencsére elég harmónikus az életem, tudom mi igaz, mi nem, ami nem, azt nem veszem magamra, azért bírom elviselni, de a kapcsolatunk nem építő jellegű)
2010. okt. 16. 15:27
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Magad is látod: "a kapcsolatunk nem építő jellegű" Akkot meg minek?
2010. okt. 16. 15:34
 17/42 A kérdező kommentje:
Megszerettem.:(
2010. okt. 16. 15:35
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú ha a párodat bármire is neked kell rávezetni,a jó kapcsolatban nem vezetünk hanem szeretünk,és minden magától halad....
2010. okt. 16. 15:36
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vágott tönkre lekileg de ha továbbra is türőd majd fog...
2010. okt. 16. 15:37
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
"Megszerettem" - nem jó válasz, akkor nem zavarna, hogy bunkó, és nem várnád, hogy kedvesen bánjon Veled. Valójában ragaszkodsz ahhoz, amilyen ez a kapcsi lehetne. Lépjél, jön nála jobb. :)
2010. okt. 16. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!