Mit lehetne mondani, hogy észrevegyék magukat?
Kettő opció van.
1. Párterapia, segíteni belerántani a férjedet a valóságba.
2. Elváltok
Van harmadik is, ami eddig is volt, hogy nulla eszközzel várod, hogy idegenek vajon mit javasolnak. De az nem működok sosem. Mert nem te/ti vagyunk.
Ugyhogy maradhat így is, amitől szenvedsz továbbra is, és írhatod ki hetente, de nem lesz változás.
Bocs nem leszünk otthon, bocs nem alkalmas, bocs vendégeink jönnek, szabira megyünk stb...
Amikor a férjed szól, hogy bejelentették, hogy jönnek, te meg csörögj rájuk, hogy mégsem jó. Nem kell ezen magyarázkodni.
Nem jöttök, de amíg a férjed ilyen hülye tutyimutyi te feleslegesen téped a szádat.
Jönni fognak, és ennyi. A pasikádnak kellene leállítania őket, akár ignorálni, ha túl pfátlanok, de ő nem fogja, szóval nincs miről beszélnünk.
Szerencséje van veled, azért mer ennyire túlzásba esni.
Az én párom nem bólint rá semmilyen találkozóra, amíg meg nem beszéltük (ahogy én sem), és szerintem ez így jó.
Mit csinálnál, ha gyereketek lenne, és a baba fölött döntenének téged kihagyva?
Te nem vagy normális!
Nem tudom nálatok ez,hogy van,de nálunk úgy működik,hogy a férjem családja az én családom is lett,amint hozzá mentem! Mi baj van veled? Be mész a szobába amíg a család nálatok van?!?!? Édes Istenem az egeben! Annyira savanyú,megkeseredett Önző nő vagy.
Tipikus magyar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!