Mit lehetne mondani, hogy észrevegyék magukat?
"Nem jöttök."
Az ilyenekkel szemben semmi más nem működik (próbáltam), semmitől nem fogják észrevenni magukat. Így is nagyon meg fognak döbbenni, hogy "nademérnem". Más terveitek vannak estére, ők nem férnek bele, pont. Nem tartoztok magyarázattal arról, hogy miért nem engeditek be őket az otthonotokba.
Tényleg óriási büntetés, ha kitakarítjátok a szemetet az életetekből...
Ja, nem főnyerémeny. Nekem.
De lehet így is élni ahogy ti, hogy sosem mondtok semmit, csak konfliktus ne legyen, mert hát a család. Elfojtotok mindent. Tönkremenetek így. Jusson eszedbe majd, ha nem csak.olvasod, hanem meg is érted a kommentet.
"Ma is mondtam férjemnek, hogy jó, jöjjenek, de én bent leszek a szobában. Hát de hogy azt nem lehet."
De, lehet, csupán abból nagy balhé lesz q ferjeddel is, meg a rokonaival is. Aminek a vége megintcsak nem lesz szép, hiszen a férjed q rokonok mellett áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!