Ha a családodban pár ember hajlamos arra, hogy utánozzon dolgokba téged akkor megosztanál velük dolgokat amibe bele kezdtél, amire készülsz, vagy majd csak az eredményeid fognak “beszélni helyetted”? Érdemes ilyeneknek előre akármit is mondani?
Miben utánozna?
Ő is csakis szívómotoros, japán vagy dél-koreai gyártmányú, benzines autót vásárolna?
Ő is szívesen kertészkedne?
Ő is szívesen járna családjával kirándulni?
Bármelyiket csinálná utánam, örömmel venném, és lehetőségeim szerint segíteném tanáccsal, vagy amivel tudom.
Mondjál olyan terveket, amelyek nem igazak.
Mondd, hogy készülsz Dél-Amerikába, be is fizetted. Csináltatsz új sírkövet 1, 3 millióért, bejelentkeztél mellnagyobbításra. Utána meg röhögj nagyokat, ha ezekben utánoznak.
Tekintve, hogy már rég elballagtam az oviból, baromira nem érdekel mások mit csinálnak.
Most komolyan, mi ez a dedós szint? "Marika néni a Sári utánóóóz!"😂
Ha van egy kedvenc együttesem/filmem/könyvem, valószínű még vannak rajtam kívül páran, akik azt szeretik, amit én. Akkor ők is utánoznak? Vagy én utánzom őket? Ha rokonról/ismerősről van szó és miattam megszeret valamit, annak még örülök is, miért lenne ez rossz dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!