A mai Magyarorszàgon mièrt/hogy vàllalnak az emberek egyáltalàn gyereket?
Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert úgy gondolom, hogy mi a házastársammal átlagosan élünk, bevételünk a középosztálynak megfelelő. 2-en vagyunk, nem nagyzolunk, nem cigizünk, nem bulizunk, elvagyunk magunkban, félre is tudunk tenni (pont annyit, ami kell, mert nyugdíj az màr nekünk - 30-33 èvesek - nem lesz!, tehát ez mar előtakarékoskodás), de ez így ennyi.
Van egy saját tehermentes családi házunk, 2 kistestű kutya, egy darab autó, amin osztozunk, és kész.
Elgondolkodtam, hogy mi most nem tudnánk még egy főt se pluszban fenntartani. Hogyan és miből vállalnak ma mégis halomszám gyereket a magyarok hasonló fizetésből?
10-es: szerintem egy jó környéken lévő kis lakás az aranyat ér. Ne becsüld le ;) 🫶
Mi is csak a kényelem miatt váltottunk, mert így nem kell sétáltatni korán a kutyákat. De én imádtam a pesti lakást is ♥️
12-es: en sem gondolom, hogy meg kell ideologizàlnom, főleg nem vadidegeneknek.
Az, hogy nekünk belefér-e, nem a kérdés része, erre van vàlasz: nem.
Ha elteszünk nyugdíjra, eszünk, élünk normálisan, akkor elmegy megy az egész. Ergo ebbe màr nem fér bele másnak a fenntartása, ez a tény ihlette a kérdést. Remélem, így már világos. :)
A kérdés az volt, hogy mások hogyan és miből csináljàk?
Megint jön az önsajnáltatásba bugyolált hencegés.
Az a jó, hogy ilyenekhez már csak ezt szoktam leírni :DDD
Hát, ez ám a hencegés. :D sztem ezzel egy Lölő nem hencegnde :D ill, melyik része az önsajnálat? Kérlek idézd, az kegyen a dolgod.
Feltettem egy kérdést: tudsz rá válaszolni? :D vagy csak irogatsz ossze vissza? :D
16-os: na pont a “némi odafigyelésre” irányult a kérdésem. Vegre valaki erti.
Nem fogok szamokat irni, kozeposztaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!