1 millió UL biztosítási szerződés van Magyarországon, ki köt egyáltalán magától ilyet?
Én lehültem ezen a számon. Minden 10. magyar embernek van ul-biztosítása? Van olyan ember aki magától odamegy egy szolgáltatóhoz, hogy ő ul-élet/nyugdíjbiztosítást akar kötni?
Vagy a rosszhírű három betűs német cég értékesítőcég ügynökei ennyire csúcsra tudták járatni ezt a bizniszt?
Van ahol pl a bankok kötelező teszik hitelek mellé(pl. Lakáshitel mellé). :)
Biztosítónál dolgozom és igen van egy pár ezer Ul szerződés. Nem a három betűs céggel dolgozunk.
Sokan úgy vannak vele hogy befektetés mint a tőzsde és az jó. Mint az amcsi filmekben. :D ők tudják meghatározni, hogy miben legyen a pénze.
Talán az "tetszik" az embernek még, hogy akárkit megtudnak jelölni kedvezményezettnek , akar időtartam után is. Pl. Egy válás esetén ez jól jöhet, vagy aki nem családtag(barát vagy akárki)
Nyugdíj érthető,hiszen sokan úgy gondolják, hogy X év múlva nem lesz állami nyugdíj. Próbálnak alternatív megoldásokat találni a későbbi idős korukra. Nem feltétlen tud 70éves korában dolgozni , főleg ha fizikai munkát végzett. Itt meg azért az ügyfelek megkapják adójóváírást is. Én szerintem ezt nagyon fiatalon nem tartom jó ötletnek a nyugdíj biztosítást.
(Nem vagyok sem tanácsadó, sem értékesítő)
Akár időtartam alatt is*
Előző voltam
Hm, világos, ennek így van értelme.
De szerintem sokan úgy kötnek ilyet, hogy nem is értek pontosan a szolgáltatás részleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!