Német szerződés magyarországi hitel lehetséges?
Heló.
Szerződésem van egészen 2022 december 31. amit valószínüleg hosszabítani fognak.Szeretnék felvenni egy 7-10 ezer eurós kölcsönt. Mennyire megvalósítható ? Olyan ember válaszoljon aki járt már hasonló cipőben
Úgy hallottam,hogy van feltétel ahol minimum 2 évet külföldön kell dolgoznod ahoz hogy kapj magyarországi hitelt. Nem nagyon vagyok tisztában ezzel,ez lenne az első hitelem.
KB 700k forintot keresek 1 hónapra ha ez valamit számit.
Azért nem tudja, mert határozott szerződésre szinte egy bank se ad.
Santander online Kredit igénylés. Ott bejelölöd, hogy határozatlan a szerződésed és reménykedesz, hogy nem kérik be igazolásként! Eddig nem hallottam olyat amit kértek volna.
Otthonról ne vegyél fel hitelt, mert olyan a bank mint ludas Matyi! Csak nem vissza adja 3x, hanem elveszi!
Sok sikert !! ✌🏼
3-as: nem írhatja be, hogy határozatlan szerződése van, ha nem az. Kisebb összegeknél nem szokták bekérni a szerződést, de amúgy igenis bekérik.
Adnak határozott szerződésre is hitelt, de csak akkora futamidővel, ami kifut a szerződés lejártáig.
Bár nem értem, hogy német szerződéssel a kérdező miért magyarországi hitelben gondolkozik. A német kamat alacsonyabb.
Ismerősi körben 10 ezret is kiadtak szerződés nélkül, de ha mégis kérnék max nem viszi tovább az ügyet.
De nekem tényleg mindegy, csak segíteni szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!