Hogy döntenétek ,ebben az esetben ,albérletbe érdemes menni ketten,vagy családi házban otthon kifizetni ezt az összeget?
Figyelt kérdés
Így, hogy itthon élek, havonta fizetek 60-70 ezret , ha fűteni kell akkor 100 000 minimum egy hónapra.
Nagyon tervezem ,hogy barátommal elmennénk albérletbe ahol ketten lennénk ,és közös életet kezdenénk, de ilyenkor szüleim mindig mondják, hogyha elmennék, minimum 2szer ennyi pénz fog elmenni.
Mi az igazság? Így, hogy itthon élek sokkal kevesebbet fizetek ,mintha valakivel ketten fizetnénk magunknak mindent ,albi ,rezsi ,kaja stb?
2023. aug. 7. 14:02
21/28 A kérdező kommentje:
Albérlet árakkal baromira elszálltak, és ennek két oka van!'
80 000 mint írtam is.
Köszi a válaszokat.
Sokat számít itthon ha kiesik ez a pénz mert most 3an keresünk, és van még 2 kamasz öcsém 13 és 15 évesek, most így nekik a bevétel 100 000 forinttal kevesebb lesz ,de a gáz, villany , annyival nem csökken
2023. aug. 7. 18:28
22/28 anonim válasza:
Ugye -ugye, durván le van pontozva a válaszom (15:30-as), de rátapintottam a lényegre: anyádék nem téged féltenek a kiadásoktól, hanem saját magukat, nélküled. A két testvéredre keresni nem a te dolgod, és a gyerekek kora alapján - ha rajtuk múlik - a huszas éveid javában még rájuk kereshetnél, ahelyett, hogy a saját életeddel boldogulhatnál. Menj, éld az életed, és hozd meg a saját döntéseidet! Megéri az önállóság, elvégre otthon se azért laksz, hogy saját lakásra tegyél félre, akkor ha már pénzed nincs, legalább rendes kapcsolatra, és közös életre legyen meg a lehetőséged!
23/28 anonim válasza:
És egyedül is fenn tudod tartani az albérletet ha véletlen úgy alakul, vagy akkor cuccolsz vissza?
24/28 anonim válasza:
Albi azért becsapós tud lenni, mármint költségekben.
25/28 anonim válasza:
Azert mar az elejen sejteni lehetett, hogy a szuleidnek csak a penzed kell. Nagyon sajnalom. En azonnal koltoznek. Es nincs tovabbi tamogatas, a koruk boven megvan hozza, hogy mar onalloan teljesitsek szuloi kotelesseguket. 🤷♀️😉
26/28 anonim válasza:
Ezt a pároddal kell megbeszélni, de én személy szerint sokalom a pénzt, amit otthon kifizetsz. Így hogyan spórolsz? Az albérlet beköltözéskor általban 1-2 havi kaució, sőt, láttam, ahol elkérik a kauciót, az első havi bérleti díjat, és az első havi rezsit is. Számoljátok ki, nektek hogy olcsóbb.
27/28 anonim válasza:
Én is így voltam a pasimmal, mint te. Közös nyaralás, együtt főzőcskézés, stb... de költözni nem volt hajlandó. A te párod szeretne elköltözni otthonról veled?
28/28 anonim válasza:
Hol kapsz még 80 ezerért albérletet? Ha még is, akkor is drágább lesz összeségében,de valahol el kell kezdeni a külön életet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!