Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy családtag elhív magához...

Ha egy családtag elhív magához mert segítségre van szüksége egy napra kérhetem hogy fizesse ki az útiköltségem?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 11:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, kiegészíteném: A másik megoldás, hogy azzal hívd fel, hogy vagy elhozza hozzád, ott vigyázol rá, vagy utaljon előre pénzt, mert ez a helyzet. Aztán a reakció függvényében dönthetsz, hogy mész-e. Ne hagyd magad hülyére venni! Ha tudja, hogy munkanélküli vagy, és azért hív, mert ráérsz, akkor ő is csak a babysittert akarja rajtad megspórolni.
2023. júl. 19. 09:22
 22/30 anonim ***** válasza:
61%

"Tiszta sor, hogy senkit - nemhogy egy munkanélkülit - nem verek költségekbe azért, hogy nekem segítsen. "

Kivéve, ha én joval többet segítettem már neki, ő pedig eddig nekem soha

2023. júl. 19. 09:26
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

"Kivéve, ha én joval többet segítettem már neki, ő pedig eddig nekem soha"

Ez max akkor áll meg, ha az a rokon is erőn felül, saját magát költségbe verve tette ezt meg. Munkanélküli, segítsen, ha kérik, főleg ha őt korábban segítették, de nem úgy, hogy még neki kell finanszíroznia azt, hogy segíthessen...Biztos nem voltál még munkanélküli, úgy, hogy minden fillér számított, általában nem dobálózik olyankor az ember 5000 ezresekkel, de még ezresekkel sem :S

2023. júl. 19. 10:11
 24/30 anonim ***** válasza:
29%

323!

Akkor megegyszer, nulla, azaz NULLA körülmény ismert azon kívül, hogy a kérdező munkanélküli. Lehet egy hete, holnaptól pedig már van állása, lehet hogy eddig havi másfél millát keresett, tehát a rokonban fel sem merül, hogy 5e számítana, lehet a rokon nem tudja, hogy munkanélküli, lehet ő eddig sokat segített valahogy, stb.

2023. júl. 19. 13:24
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébiránt voltam munkanélküli és le is írtam már az egyik kommentben hogy mi lett volna q megoldas: közli hogy szívesen vigyáz a kölyökre, ha megveszi a buszjegyet, mert neki az most túl nagy kiadás. Ennyi a történet.
2023. júl. 19. 13:25
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen. Sőt ha nem lennél munkanélküli, akkor sem illene egy nap gyerekvigyázást ingyen elvárni. Jó messze is kell menni.
2023. júl. 19. 14:12
 27/30 A kérdező kommentje:
Segítettek nekem már többször, csak 0 forintom van, szülőtől persze tudok kérni
2023. júl. 19. 14:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehat akkor mi a jó eget nem opció, hogy felhívod, és "Kati, anyagilag nem vagyok olyan helyzetben, hogy fizessem az útiköltséget, akkor tudok csak Mucikara vigyázni, ha kifizeted a buszjegyemet"?
2023. júl. 19. 15:02
 29/30 horex ***** válasza:
68%

Én elhagynám azokat a kifejezéseket, hogy utald át, add ide add meg stb.

Sajnálkozva mondanám hogy szivesen de nincs pénzem utazásra. Ha felajánlja , hogy az ter,mészetesen fizeti, el kell fogadni

Nem kell szégyelni a szegénységet.

2023. júl. 24. 11:54
 30/30 anonim válasza:
Kérd el nyugodtan, de sok mindentől függ, tartozol neki esetleg ! De megkérheted oldja meg az utaztatásod !
2023. júl. 25. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!