Ha egy családtag elhív magához mert segítségre van szüksége egy napra kérhetem hogy fizesse ki az útiköltségem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 11:07
11/30 anonim válasza:
Kati, szívesen vigyázok a Janikara, de csak akkor tudok menni, ha megveszed nekem a buszjegyet, mert tudod hogy most nincs munkám, ennyit en most nem tudok kiadni.
Mondjuk még mindig kérdés, ki a rokon, esetleg ő segített e neked hasonló helyzetben vagy máshogy nyújt e segítséget, hasonlók. Ha mondjuk a testvérem, aki egyébként az én gyerekemre/macskámra simán szokott vigyázni, így is bevallalnám, fizetném én magamnak az útiköltséget
12/30 anonim válasza:
Miért itt kérdezed meg miért nem a családtagodol?
13/30 anonim válasza:
"5000 oda vissza az út "
Mármint 5000 kilométer? Hol laksz, Londonban?
14/30 anonim válasza:
Naná, hogy fizettesd ki, nem elég az ingyen bébiszitter, még rá is fizess? Nem kérdés!
15/30 anonim válasza:
De, kérdés. Ugyanis a háttér még mindig nem ismert. Nem tudni, kinek a gyereke, az a személy amúgy mennyit segített a kerdezonek, milyen kapcsolatban vannak, stb
16/30 anonim válasza:
Munkanélküliként biztos, hogy nem fizetnék ki 5000-et útiköltségre más miatt!
19/30 anonim válasza:
Ekkora összeget szerintem már lehet kérni, mert nem kevés, vagy legalább valamenynit álljon.
20/30 anonim válasza:
Tiszta sor, hogy senkit - nemhogy egy munkanélkülit - nem verek költségekbe azért, hogy nekem segítsen. Milyen már, hogy tudja, hogy utaznod kell, és kapsából meg sem említi, hogy természetesen a buszköltségedet állja, mennyibe kerül, mondjad! Most vagy csak szétszórt, vagy esze ágában sincs fizetni. Hívd fel, hogy kellene pénz, hogy odajuss, utalja el az útiköltséget! Ha nem adja előre, akkor nem mennék, mert aztán elsunnyogja, te meg nem vagy abban a helyzetben, hogy kiszórj az ő megsegítésére ennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!