Romokban hever az életünk! Mihez is kezdjünk? Történetem úgy kezdődik, hogy mint átlag kezdő házaspár elindultunk egy gyerekkel a nagyvilágba!
Lett egy kicsinyke házikónk! Lassan megszületett második gyermekünk is! Gyerekek iskolába, óvodába kezdtek járni! Elmentem dolgozni, férjem is dolgozott! Munkám megszűnt!Tele voltunk hitelekkel, nem luxusra költöttük a felvett pénzt, hanem a házunkat tettük komfortossá, sem fürdő, sem W.c., de még víz sem volt bent! Bankkal felvettük a kapcsolatot, hogy átmenetileg csökkentsük a részleteket, mert nincs miből fizetni! Fizessek be ennyit, fizessek be annyit és akkor szóba állnak velem! Én mondtam, ha ezeket be is tudnám fizetni akkor már a részletet is tudnám fizetni! Vége az lett, hogy kölcsöneinket felmondták! Végrehajtásra került a sor! Utcára kerültünk két gyerekkel! Most egy albérletben tengődünk! Sokszor még az is gondot okoz mit tegyek le az asztalra a gyerekek elé! Nekem munkám továbbra sincs! Férjem dolgozik látástól vakulásig! Már teljesen tönkrement lefogyott! Ha beteg lesz még nehezebb lesz! Sokszor gondolkodtam azon, hogy eldobom az életem, csak a két gyereket nézem, így is nyomorult szegény életük, hát még ha a szüleikkel valami történik! Persze adósságunk még mindig van a bankok felé, mert potom pénzért árverezték el a házunkat és az autónkat is!
Én nem azt kérem, hogy valaki anyagi támogatást ajánljon fel! Csak segítséget kérek, hogy ebből a csapdából hogyan tudnánk kimászni! Köszönöm! <Megkeseredett Édesanya>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!