Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott a legjobb barátnőmér...

Elhagyott a legjobb barátnőmért, ráadásul terhes vagyok. Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hat éve voltunk együtt, két éve házasodtunk össze. Mindketten úgy éreztük itt az ideje egy kisbabának. Eltudjuk tartani, és örülnénk ha új taggal bővülne a család. Nagyon nehezen estem teherbe, de mikor kiderült hogy várandós vagyok, nagyon boldogok voltunk. Amikor megtudjuk, hogy ikreink lesznek mégjobban örültünk. Viszont rengeteg kilót szedtem fel. Most vagyok hat hónapos terhes, de a két kicsi miatt már úgy nézek ki, mintha az utolsó hónapban járnék. A férjem nem kívánt már a 4. hónap óta. Folyton azzal jött, hogy csak hízok, és neki nem marad más minjt egy hógolyó. Ha együtt voltunk akkor neki kellett mozogni, mivel nagy hassal nem vagyok valami mozgékony. Sokszor sérelmezte ezt, aminek meg is lett a következménye. Pedig a tőlem telhető legtöbbet próbáltam megtenni érte, de nem ment. Ha találkoztunk ismerősökkel is, folyton a külsőm kritizálta és azt, hogy a végére még kétszer ekkora leszek, utána meg győzhetem leadni, ő meg szegény szerencsétlen egy kövér nőt ölelgethet. Nem olyan rég kiderült, hogy összefeküdt a legjobb barátnőmmel. Mióta elmondta, hogy zavarja a hízásom, rá egy hétre kezdődött a viszonyuk. Ott tartunk, hogy egy hete el is költözött itthonról.

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem eladom a lakásom, és elköltözöm. De nem tudom mit lehet még ilyenkor tenni? Teljesen ki vagyok borulva, haragszom rá, a barátnőmre, arra, hogy itthagytak egyedül két pocaklakóval, akik pár hónap múlva megszületnek. Egyedül hagytak a felelősséggel, gondokkal és a neveléssel. A barátnőm azt mondta, szerinte jogtalan a dühöm, mivel állítása szerint "A Tamás így is fog gondoskodni a kicsikről, a szerelem meg hát tudod..."

Ha elköltözök azzal megoldalán a körülöttem lévő feszültséget? Könnyebben túl tenném magam rajta? Nem bírom elviselni a látványukat, mióta csak tudom mi van és volt köztük. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogyan lépett túl és kezdett új életet?

2010. okt. 12. 22:13
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
92%

Ó hogy az a ***** ****** ****** ***, hogy enne vörösiszapot...

Bár férfi vagyok, de mivel apa is (3 kislány), nagyjából átérzem a helyzeted.

Ráadásul az én feleségem is ikreket vár (végre lesz egy kisfiam is), csak neki még sok van hátra.

Hogy lehet valaki ennyire nem is tudom milyen, erre nincs is kifejezés...

Terhes vagy neki meg az a legnagyobb baja, hogy mikor és hogyan kufircolhat. Le kéne vágni a cerkáját, lenyomni a torkán és hagyni megfulladni.

Én nem is forszírozom a sz*xet, mikor a feleségem terhes, mert félek, hogy történik valami...

De ez van.

A legfontosabb, hogy ne idegeskedj, csináld amit jólesik.

És kérek egy dolgot. Tudom, hogy csúnyán átvágtak, de ne veszítsd el a hited, hogy vannak még rendes férfiak a világon. Nem írtad mennyi idős vagy, de kb. 25-30 lehetsz, és neked is fontos lenne, hogy előbb-utóbb találj magadnak egy társat.

29/F

2010. okt. 13. 15:21
 42/44 anonim ***** válasza:

Na látom a szükségleteket megválaszolták :)

Természetesen fel fogja kelteni a másikat ha sír, képzelheted egy újszülött osztályon milyen ez :DD

Amikor az egyiket felveszed, akkor fel tudod venni a másikat is :) Meg lehet fogni egyszerre két babát, a védőnő mindent meg fog mutatni és babakelengyét is ad neked, valamint még szülés előtt tájékoztatni fog a ruhavásárlásról, a szoptatásról és minden egyébről, nagyon körültekintően :) Egyébként kb. 3 óránként kell megszoptatni őket, ez a papírforma :) Először még szinte csak esznek és alszanak, 2-3 hetesen fognak először rád mosolyogni :) Ez a mosoly reflex :) Majd meglátod milyen aranyosak lesznek akkor :) Találsz a neten babamozgásokról irományokat, hogy mikor mit kell csinálniuk :) Egyébként le lehet kötni, ha ordít az egyik, akkor addig hintáztatod a babakocsiban a másikat, vagy rázol neki egy csörgőt :) Nyugi, menni fog neked ez :)

2010. okt. 13. 20:16
 43/44 anonim ***** válasza:
Ez nagyon undorító dolog volt mindkettőjük részéről!! Nem is találok szavakat!
2010. okt. 14. 12:42
 44/44 anonim ***** válasza:

Ez egyszerűen borzasztó... :( hogy ilyen szégyentelen par*sztok élnek manapság is köztünk. Mind a férjed mind a "barátnőd" egy utolsó gerinctelen senkiházi bunkó.

Annyira sajnállak........................ :( Én csak 6 hetes terhes vagyok...de erre nincs szó, amit Veled tettek.

Sajnos az én ismeretségi körömben is volt ilyen ócska lotyó... olyannal próbált kikezdeni, akinek a párja 8 hónapos terhes volt. Ezeknek tényleg minden mindegy. Én végleg leépítettem a csajt, mielőtt bajt okozhatna bármikor is.

Én hiszek benne, hogy mindenki megkapja az élettől amit érdemel, talán nem most, talán nem holnap...talán pont akkor mikor nem is számít rá. Talán majd pont akkor mikor ő lesz terhes.

Fel a fejjel bárhogy is lesz, meg fogod találni a boldogságod Te is, hiszen mint irtam, mindenki azt kapja majd élete folyamán, amit érdemel. :)

Sajnálom az elején irtakat, de az ilyentől elborul az agyam.

Kitartást Neked! :)

2010. okt. 14. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!