Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott a legjobb barátnőmér...

Elhagyott a legjobb barátnőmért, ráadásul terhes vagyok. Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hat éve voltunk együtt, két éve házasodtunk össze. Mindketten úgy éreztük itt az ideje egy kisbabának. Eltudjuk tartani, és örülnénk ha új taggal bővülne a család. Nagyon nehezen estem teherbe, de mikor kiderült hogy várandós vagyok, nagyon boldogok voltunk. Amikor megtudjuk, hogy ikreink lesznek mégjobban örültünk. Viszont rengeteg kilót szedtem fel. Most vagyok hat hónapos terhes, de a két kicsi miatt már úgy nézek ki, mintha az utolsó hónapban járnék. A férjem nem kívánt már a 4. hónap óta. Folyton azzal jött, hogy csak hízok, és neki nem marad más minjt egy hógolyó. Ha együtt voltunk akkor neki kellett mozogni, mivel nagy hassal nem vagyok valami mozgékony. Sokszor sérelmezte ezt, aminek meg is lett a következménye. Pedig a tőlem telhető legtöbbet próbáltam megtenni érte, de nem ment. Ha találkoztunk ismerősökkel is, folyton a külsőm kritizálta és azt, hogy a végére még kétszer ekkora leszek, utána meg győzhetem leadni, ő meg szegény szerencsétlen egy kövér nőt ölelgethet. Nem olyan rég kiderült, hogy összefeküdt a legjobb barátnőmmel. Mióta elmondta, hogy zavarja a hízásom, rá egy hétre kezdődött a viszonyuk. Ott tartunk, hogy egy hete el is költözött itthonról.

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem eladom a lakásom, és elköltözöm. De nem tudom mit lehet még ilyenkor tenni? Teljesen ki vagyok borulva, haragszom rá, a barátnőmre, arra, hogy itthagytak egyedül két pocaklakóval, akik pár hónap múlva megszületnek. Egyedül hagytak a felelősséggel, gondokkal és a neveléssel. A barátnőm azt mondta, szerinte jogtalan a dühöm, mivel állítása szerint "A Tamás így is fog gondoskodni a kicsikről, a szerelem meg hát tudod..."

Ha elköltözök azzal megoldalán a körülöttem lévő feszültséget? Könnyebben túl tenném magam rajta? Nem bírom elviselni a látványukat, mióta csak tudom mi van és volt köztük. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogyan lépett túl és kezdett új életet?

2010. okt. 12. 22:13
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Hát igen, nekem is rosszul esett, hogy a súlyommal piszkált, főleg azért, mert nem nyitottam ki a hűtőt és faltam fel az egészet. Egyszerűen két babát várok, és a doktorom szerint nem is tudom őket kihordani teljesen, legkésőbb a 8. hónap végén, vagy 9. elején megkell indítani a szülést, vagy császároznak, mivel nagy babáim vannak.

Köszönöm az együttérzést és a válaszokat.

Vannak barátaim, nem lett a férjem ezek után a kedvencük, az biztos...

2010. okt. 12. 22:41
 12/44 anonim ***** válasza:
89%
En is nagyon szoritok neked, sok sikert!Apukad szerintem biztos,hogy segitene, a gyereke vagy.
2010. okt. 12. 22:41
 13/44 anonim ***** válasza:
87%

Atyaúristen mekkora világraszóló botrányt csinálnék... már bocsánat, de a barátnőd egy hülye r*banc... igen, a költözés talán segítene, de a két pici miatt nem ajánlom. A szüleid nem tudnak segíteni?

Az exeddel írasd alá az apaságit, de váljatok el és a kicsik a Te neveden legyenek. A lehető legritkábban lássa őket, én azt ajánlanám... ha Ti nem kellettetek az elején, akkor a kicsik "külön" se kelljenek, ezt így a szemébe meg lehet mondani. Nagyon szívesen meghallgatlak, írj privit nyugodtan, segítek bármiben, ha tudok :)

KITARTÁS!

2010. okt. 12. 22:42
 14/44 A kérdező kommentje:

Hát a támogatás...

Sosem várnám el egyik barátomtól sem, hogy éjjel nappal segítsenek be, de igen, már többen felajánlották a segítségüket szabadidejükben, ami nagyon jól esett. De így is hatalmas felelősség ez egyedül, és sajnos nagyon dühös vagyok. Eltelt egy hét és még mindig nem tudtam átérezni a helyzetet, csak azt látom a szemem előtt, hogy a legboldogabb pillanatokban egyedül maradtam, és innentől ezzel kell szembenéznem. A pár, hát ismerkedésre vágyom most a legkevésbé, de remélem, hogy rám talál egyszer. De egyenlőre a babák a legfontosabbak.

2010. okt. 12. 22:44
 15/44 anonim ***** válasza:
85%

ezek után nem nevezném barátnőnek... úristen, hogy tehetett ilyet? borzasztó. és ezekszerint a férjed nem tudta, hogy zajlik egy terhesség. Persze hogy felszedsz kilókat, főleg ha 2 picid lesz, és a legtöbb nő utána visszanyeri eredeti alakját... nagyon sajnálom, hogy ez történt,de fel a fejjel, fogsz találni egy normális, érett férfit magad mellé...

felfoghatatlan hogy tehetett ilyet a férjed és a "barátnőd".

2010. okt. 12. 22:45
 16/44 anonim ***** válasza:
96%
76 kiló....ez csak ürügy kifogás volt,és tuti hogy nem a hizáskor kezdődőtt a viszonyuk,csak most jutott oda h kilépjen a kapcsolatotokból,a gyereket sem akajra,ő még értelen...kítartás,és sok erőt...
2010. okt. 12. 22:45
 17/44 anonim válasza:
83%

Szemét!!!

Ne haragudj, hogy ezt írom, de jobb szót nem találok. Hiszen ő is akarta a babyt, babyket!! És szeretett és az nem múlik csak úgy el... Huuu... nagyon dühít a dolog...akkor gondolom Téged mennyire! Nem tudom merre laksz, de ha bármiben segíthetek szólj!! Én Komárom-Esztergom megyében lakom. Esetleg megadom a mail címem. Ha a közelben laksz, akkor össze is futhatunk, ha gondolod! Kitartás! A lurkók tényleg kárpótolni fognak mindenért!

25/L

2010. okt. 12. 22:46
 18/44 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon sajnalom. :( De, hogy oszinte legyek szerintem nem a sulyoddal volt neki gondja, hanem eppen ebbe kotott bele mert nem volt mas amivel piszkaljon. Osszejott a baratnoddel es a sulyod volt a kifogas neki. Inakbb a masikat megalazzuk a sulya miatt minthogy bevaljuk, hogy egy szemetladak vagyunk es mas no van a lathataron. Mennyivel egyszerubb mast okolni es hibaztatni, masba megtalani a hibat minthogy elmondani az igazat. Ezt azert irtam le kedves kerdezo, hogy ne foglalkozz a sulyoddal, ne erezd megad kovernek es nyugodtan edd meg amit kivansz mert a sulyod egy gyenge kifogas volt ennek a szemetladanak. Kivanom, hogy minden rendben jojjon korulotted.
2010. okt. 12. 22:51
 19/44 A kérdező kommentje:

Huh hát köszönöm azoknak akik segítséget ajánlottak. Nagyon jó érzés, hogy vannak még szeretetre méltó emberek. Egyetlen egy dolgot fogadok el, mivel nem szeretném senkire sem ráerőszakolni magam, azok pedig tanácsok picikkel kapcsolatban. Ismerőseim körében nincs kisbaba, és pár tapasztalatot, esetleg olyan dolgokat amire figyelnem kell elfogadnék.

Tényleg nem kuncsorogni jöttem ide, egyszerűen nagyon dühös vagyok, és nem múlik a sértettségem és a fájdalmam. Ha velem maradt voltna, szülés után egyből étrendet változtattam volna. Nem szeretnék én sem elhízott maradni egészségügyi okokból sem, de ez, hogy ezért itt hagyott. Hát egyszerűen nem tudom felfogni. Napközben alig tudom lefoglalni magam, hogy ne ezen járjon az eszem. Egyszerűen nagyon mélyen érintett, és fáj.

2010. okt. 12. 22:53
 20/44 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit átérzem a helyzeted, mikor nekünk megszületett az első lányunk, az én szingli barátnőm is kacérkodott a férjemmel, pedig én 1 grammot nem híztam csak ugye tudod, ilyenkor kevés szex... (ez csak a közhiedelem...nem részletezem), a férjem le sem sz@rt a fejét szerencsére. De nekem nem esett túl jól. Most talált magának egy srácot, rögtön jön is a gyerek, de olyanokat mond a srác, hogy ha megszületik a kicsi akkor majd többet megy éjszakázni. Valahol visszanyal a fagyi, ha ez vigasztal valamennyire. Tuti nem a súlyod miatt hagyott el. Nem is tudom én nem szoktam a pasikat szidni de ez annyira felháborító, gusztustalan, hogy nem is tudok rá szavakat. Az exbarátnő...na neki egy tarkólövés... minimum.

Vigyázz magadra és a csöpségekre :) és fel a fejjel

2010. okt. 12. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!